44-й з'їзд Комуністичної партії України - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

44-й з'їзд Комуністичної партії України

(18.06.2011)
44-й з’їзд Комуністичної партії України відкрив Перший секретар Центрального Комітету Компартії України, голова фракції комуністів у Верховній Раді України Петро Симоненко.

На з’їзд прибули 634 делегати, серед яких члени Центрального Комітету та Центральної Контрольної Комісії Компартії України, секретарі обкомів, міськкомів, райкомів партії, народні депутати України, редактори партійних газет. Серед запрошених представники громадських організацій лівого спрямування, наукової, творчої, технічної інтелігенції та ряд інших товаришів, а також дипломатичний корпус.На з’їзд прибула 31 зарубіжна делегація від комуністичних і робітничих партій, інших прогресивних політичних рухів лівої орієнтації.

До порядку денного 44-го з’їзду Комуністичної партії України внесено такі питання:
1. Політичний звіт Центрального Комітету Комуністичної партії України.
2. Звіт Центральної Контрольної Комісії Комуністичної партії України.
3. Про нову редакцію Програми Комуністичної партії України.
4. Про внесення змін до Статуту Комуністичної партії України.
5. Вибори Центрального Комітету Комуністичної партії України.
6. Вибори Центральної Контрольної Комісії Комуністичної партії.
Комуністична партія України завтра ухвалить нову редакцію Програми партії - заявив Симоненко.“Завтра ми будемо приймати нову редакцію Програми партії. І сьогодні ми вже можемо сказати, що саме ця редакція Програми партії засвідчує, що єдина в Україні Комуністична партія має науково і теоретично обґрунтовану Програму, яка дає відповідь на те, чому і що відбулося в нашій державі”, – сказав лідер КПУ.

Під час прес-конференції Симоненко заявив, що Комуністична партія України має намір за рік здійснити якісні перетворення. «Приємний той факт, що сьогодні дуже активно нарощує свою чисельність Донецька обласна організація партії. У нас непогані показники і в інших регіонах. Наприклад, нарощують свої показники Вінницька, Житомирська, Луганська облорганізації», – повідомив лідер комуністів.
За його словами, КПУ чітко поставила перед собою завдання омолодження власних рядів і модернізацію. «Я вам обіцяю, – звернувся Петро Симоненко до присутніх, – що ми модернізацію обов’язково проведемо, і доведемо до логічного завершення цей процес. Я вам обіцяю, що через рік наша партія буде зовсім інша. Ви її просто не впізнаєте, в її активності та послідовності своїх дій».
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти