Прес-конференція в УНІАН: «Презентація прем'єри комедії «Люкс для іноземців» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція в УНІАН: «Презентація прем'єри комедії «Люкс для іноземців»

(31.08.2011)
20-22 вересня у Києві театральна компанія “Бенюк і Хостікоєв” за підтримки ТМ «Наша Ряба» представить комедію “Люкс для іноземців”.

Прем’єра відбудеться у Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки.
Про це на прес-конференції повідомив режисер вистави Анатолій ХОСТІКОЄВ. За його словами, комедія створена за мотивами однойменної п’єси Девіда ФРІМАНА. Події відбуваються у 70-х роках минулого століття.

А.ХОСТІКОЄВ він повідомив, що у виставі задіяні Наталя СУМСЬКА, Богдан БЕНЮК, Наталя ЯРОШЕНКО, Василь МАЗУР, Ганна СИРБА, Ігор РУБАШКІН і Денис МАРТИНОВ.

Як нагадав Б.БЕНЮК, їхня театральна компанія існує вже понад 10 років в її репертуарі є 5 вистав, а комедія “Люкс для іноземців” буде шостим проектом.
Учасники прес-конференції повідомили, що після презентації виставу планується показати в інших містах України у рамках театрального туру.

Заступник голови правління компанії «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша ряба») Юрій Логуш додав, що він радий підтвердити співпрацю з театральною компанією “Бенюк і Хостікоєв” і успішну реалізацію першого спільного проекту.
Керівник відділу з роботи з інвесторами та ЗМІ компанії «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша ряба») Анастасія Соботюк зазначила, що компанія «Миронівський хлібопродукт» займається активною благодійною діяльністю і реалізовує проекти в більш ніж 15 регіонах України.

Компанія "Мироновський хлібопродукт" (створена в 1998 році) - один із найбільших агропромислових комплексів Украины. В його складі більше 20 підприємств, розташованих по всій Україні. МХП є вертикально інтегрованою компанією, підприємства якої складають повний замкнений цикл і в своєму виробництві м’ясної продукції компанія не залежить від постачальників та коливань цін на сировину.

Додаткова інформація: http://www.mhp.com.ua
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти