"Форум ділових людей України" в Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

"Форум ділових людей України" в Києві

(02.09.2011)
Організаторам Форуму, серед яких Комітет з питань промислової і регулярної політики та підприємництва, Європейська бізнес асоціація, Український кредитно-банківський союз та інші, вдалося зібрати впливових представників українського бізнесу, влади, політиків, експертів та іноземних гостей для того, щоб разом обговорити актуальні проблеми української економіки і в ході «живої» дискусії виробити шляхи їх вирішення.

Мета Форуму "20 років українському бізнесу: минуле, теперішнє, майбутнє" - підбити підсумки двадцятиріччя карикатурного капіталізму і побудувати реальну ринкову економіку, виробивши систему методів і рецептів для поліпшення бізнес-клімату в країні.

За оцінками ініціатора Форуму - Голови парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталії Королевської, Форум має стати постійною платформою для вироблення консолідованих рішень бізнесу та їхнього публічного обговорення з представниками влади.

"Він стане першим незаангажованим місцем ведення діалогу, який дозволить приймати ефективні державні рішення. Ділові люди, які розвивають виробництво і торгівлю, є основою, гарантом і перспективою для економічної незалежності України. Саме підприємці, а не чиновники створюють нові робочі місця, і їх підприємства випускають продукцію і надають послуги. Вони, а не державні службовці, беруть на себе реальну відповідальність за долі людей, що працюють на виробництвах. Люди справи повинні бути включені в процес реформ і законотворчості. Їхня думка має бути вирішальною при визначенні майбутньої моделі розвитку України" - зазначила Королевська.

Всього у Форумі взяли участь понад 200 представників бізнесу з усієї України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти