Петро Симоненко відкрив у Чернігові оновлений пам'ятник Леніну - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Петро Симоненко відкрив у Чернігові оновлений пам'ятник Леніну

(20.09.2011)
Лідер Комуністичної партії України, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко взяв участь у відкритті оновленого після капітального ремонту пам'ятника В.Леніну, виступив на мітингу, поспілкувався з жителями Чернігова і партійним активом, вручив грамоти ЦК КПУ комуністам, що найбільш відзначилися.

Також Петро Симоненко вручив партійні квитки новим членам КПУ.

Крім того, лідер КПУ виразив глибоку подяку всім, хто підтримав ініціативу чернігівських комуністів і взяв посильну участь у відновленні пам'ятника Леніну.
“Низький уклін вам всім, дорогі товариші, за те, що ви зробили неможливе в умовах олігархічної влади”, – сказав лідер КПУ.

Виступаючи на мітингу, Петро Симоненко заявив: “За 20 років олігархи повністю опанували владою, всі ці 20 років йде щонайширше настання на права і свободи наших громадян...Комуністи єдині, хто виступив з категоричним засудженням урядового законопроекту 9127, який фактично позбавляє заслужених пільг більше 10 мільйонів громадян України. Зокрема афганців, чорнобильців, ветеранів війни і праці, «дітей війни», всіх категорій громадян, які мають заслужене право на пільги і державну підтримку. Ми закликаємо всіх приєднатися до боротьби проти антинародних реформ”, – сказав Петро Симоненко, звертаючись до чернигівців.


Після відкриття пам'ятника учасники мітингу змогли взяти участь у Всеукраїнському Народному референдумі, иницированном КПУ, який на Черкащині проводиться з 1 травня 2011 року. На розгляд громадян винесено 9 ключових питань соціальної, гуманітарної і економічної політики, відповіді на які допоможуть комуністам ефективніше відстоювати права трудящих.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти