У Києві відбулося урочисте відкриття нового житлового комплексу «Изумрудный» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві відбулося урочисте відкриття нового житлового комплексу «Изумрудный»

(23.09.2011)
ПАТ «Нерухомість столиці» («НЕСТ») офіційно відкрила житловий комплекс бізнес-класу «Изумрудный». Комплекс, в якому продано 85% квартир, повністю готовий до заселення.

«Житловий комплекс «Изумрудный» - це друге велике досягнення компанії «НЕСТ» у сегменті житлової нерухомості. Цей комплекс, як і «Времена года», який ми відкрили у 2009 році, збудований за концепцією «місто в місті». Ідея полягає у тому, що мешканці у своєму домі забезпечені усім необхідним для комфортного життя: магазинами, кафе, ресторанами, спортклубом, банками, аптеками, а також великим парком на 27 гектарів, який знаходиться навпроти. Це сучасний підхід до створення житлових комплексів, і щороку попит на таке житло збільшується», - розповів під час офіційного відкриття ЖК «Изумрудный» генеральний директор девелоперської компанії «НЕСТ» Ігор Князев.

Він також відзначив, що «Изумрудный» і «Времена года», які знаходяться поруч, утворили новий мікрорайон Києва, площею 6 га. Мікрорайон повністю забезпечений власною інфраструктурою, має власну керуючу компанію і нараховує 1500 квартир.

Під час святкового відкриття комплексу, символічну смарагдову стрічку від імені усіх мешканців «Изумрудного» перерізав їх майбутній сусід - продюсер Потап.

«Изумрудный» - житловий комплекс бізнес-класу у Солом'янському районі Києва. Будівництво комплексу почалося в 2006 році, і навесні 2011 року він був введений в експлуатацію.
«Изумрудный» розташований на площі 2,07 га і складається з двох будинків: 3-секційного на 25-19-25 поверхів і 1-секційного на 25 поверхів.У будинках 603 квартири. Також у «Изумрудному» передбачений паркінг на 283 машино -місця. Загальна площа комплексу складає 86870 кв.м., в тому числі житлова- 63200 кв. м.
Інвестиції в будівництво комплексу склали приблизно 520 млн.грн.

ПАТ«Нерухомість столиці» є девелопером ЖК «Ізумрудний».
Детальна інформація: www.izumrudniy.com.ua, www.nest.ua
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти