Партія "Руська Єдність" зробила подарунок ветеранам до Дня літньої людини - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Партія "Руська Єдність" зробила подарунок ветеранам до Дня літньої людини

(26.09.2011)
У рамках Всеукраїнської акції «Шляхами Перемоги» політична партія «Руська Єдність» напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, які відзначаються в Україну 1 жовтня, зробила подарунок «винуватцям торжества». Більш як 150 ветеранів війни, праці та збройних сил з усіх областей України отримали можливість безкоштовно відпочити в санаторії «Київ», одній із найкращих алуштинських оздоровниць, з 20 по 30 вересня. Організацію відпочинку, лікування і дозвілля почесних гостей партія взяла на себе. Зокрема, для ветеранів було організовано екскурсію в Місто-герой Севастополь, де вони відвідали пам'ятні місця, пов'язані з героїчною історією славного міста.

У ці ж дні в санаторії «Київ» під егідою партії «Руська Єдність» пройшла конференція Ради Організації ветеранів України, на якій обговорювалися питання захисту прав людей похилого віку.

Лідер політичної партії «Руська Єдність», депутат Верховної Ради Криму Сергій АКСЬОНОВ зазначив, що «і відпочинок ветеранів, і конференція проводяться в рамках Всеукраїнської акції «Шляхами Перемоги», яка стартувала в квітні 2010 року. Спочатку акція обмежувалося масштабами Криму. «Руська Єдність» ініціювала серію заходів, приурочених до дат звільнення кримських міст. Потім акція була підтримана патріотами з інших областей країни і переросла у всеукраїнський рух. На початку 2011 року активісти нашої партії об'їхали всі 27 обласних ветеранських організацій України з червоним прапором Перемоги. Ветерани Великої Вітчизняної розписувалися на цьому прапорі. Тоді їм і були вручені путівки в санаторій «Київ».

Під час конференції заступник голови Ради Організації ветеранів України Микола БУРЯК підкреслив, що партія «Руська Єдність» допомогла ветеранам із різних регіонів України об'єднатися і зібратися на кримській землі для обговорення своїх насущних проблем. Так, акція «Руської Єдності» співпала в часі з бурхливими подіями в Києві, пов'язаними з прийняттям у першому читанні скандального законопроекту № 9127, що відміняє пільги багатьом категоріям громадян.

«Ветерани переконані, що цей законопроект знищує всю законодавчу вертикаль соціального захисту ветеранів та інших категорій пільговиків, і мають намір домогтися, щоб парламентарії зняли його з розгляду», - заявив М.БУРЯКОВ.

Лідер партії «Руська Єдність» підтримав вимоги учасників конференції та запропонував скоординувати дії очолюваної ним політичної сили і ветеранських організацій у справі захисту прав літніх людей. У свою чергу, учасники конференції запропонували «Руській Єдності» стати асоційованим членом Організації ветеранів України, яка об'єднує більш як десять мільйонів чоловік.

Конференція в санаторії «Київ» збіглася з річницею утворення партії: 21 вересня 2010 року Мін'юст зареєстрував «Руську Єдність» як політичну партію. Як зазначає прес-служба партії, С.АКСЬОНОВ і його однодумці вирішили відзначити перший ювілей партії не помпезними урочистостями, а реальними справами.

Додаткова інформація: www.russ-edin.org
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти