У Києві відбувся соціальний Форум «Солідарність заради конституційних прав» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві відбувся соціальний Форум «Солідарність заради конституційних прав»

(28.09.2011)
У Форумі взяли участь: Громадянський конституційний комітет, Федерація профспілок України, Комітет виборців Донбаса, Трудовий рух "Солідарність", Асоціація книговидавців, Союз ветеранів розвідки та інші громадські організації. На Форумі, вперше за останні роки, Профспілки України і громадські організації зібралися для розробки загальної програми дій.

Учасниками Форуму в процесі обговорення були запропоновані альтернативні рішення соціальних проблем, рішення з питань захисту прав найманих робітників, розвитку місцевого самоврядування та ін., без яких неможливий розвиток громадянського суспільства, реалізація загальнодержавних реформ та прийняття Конституції.

Робота Форуму була розділена на 2 етапи: засідання «Формування громадянського суспільства в Україні- перехід до активних дій» та ухвалення резолюції Форуму.

Основнімі виступаючими були Голова "Громадянський конституційний комітету" Юрій Збітнєв, заступник Голови ФПУ Григорій Осовий, правозахисник Анатолій Башловка.

Учасники Форуму ухвалили рішення про скликання загальнонаціонального круглого столу для створення робочої групи по розробці програмних документів. Почесний Голова правління «Союзу ветеранів розвідки » Олександр Скипальський зачитав звернення до Президента Парламентської асамблеї асоціації Європарламенту, яке підтримали учасники Форуму.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти