Представники незалежних профспілкових організацій провели прес-конференцію в УНІАН - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Представники незалежних профспілкових організацій провели прес-конференцію в УНІАН

(14.10.2011)
Незалежні профспілкові організації Луганщини, «Трудовий Рух «Солідарність», Громадський конституційний комітет , Спілка підприємців “Вільний простір”, Спілка ветеранів “Ніхто крім нас” провели спільну прес-конференцію, на якій висвітлили питання координації спільних дій на загальноукраїнському рівні.

Лідер Трудового Руху Солідарність К . Ільченко заявив, що "незаконні дії органів державної виконавчої влади знищують вугільної галузь, як державний сектор промисловості України. Уряд не йде на діалог , тому необхідно координувати дії і готуватись до загальнонаціонального страйку» - підкреслив К.Ільченко.

Лідер Громадської організації “Ніхто крім нас” Б.Новожилов проінформував, що сьогодні, 14 жовтня 2011 року, відбувся форум громадських організацій, який прийняв рішення вимагати розпуску Верховної ради України.

Підводячи підсумки прес - конференції, Голова громадського конституційного комітету. Ю.Збітнєв сказав: “Зовнішній тиск на Україну та делегитимізація діючої влади ставить під загрозу існування держави. Влада пройшла точку неповернення. Мирний вихід з ситуації можливий лише за умови розпуску Верховної ради та скликання Конституційних зборів , як органу установчої влади».

Наприкінці прес-конференції була проголошена ініціатива проведення в листопаді 2011 року Громадянського Конгресу за участі громадських та профспілкових організацій України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти