Активісти громадського руху «Місто 2.0» провели благодійну акцію для дітей з Центру соціальної опіки дитини «Отчий будинок» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Активісти громадського руху «Місто 2.0» провели благодійну акцію для дітей з Центру соціальної опіки дитини «Отчий будинок»

(20.12.2011)
Активісти громадського руху «Місто 2.0» організували похід дітей з Центру соціальної опіки дитини «Отчий дом » в Дельфінарій. Партнером добродійної акції виступив Киевский дельфінарій «Немо». У дельфінарії діти подивилися виступи за участю морських тварин, а також одержали смачні подарунки від ТМ Левада, яка виступила спонсором добродійної акції. Крім того, активісти громадського руху «Місто 2.0»передали в Центр соціальної опіки дитини «Отчий дом» смачні сюрпризи для дітей, які не змогли відвідати дельфінарій.

Лідер руху «Місто 2.0» Дмитро Волков, спілкуючись з дітьми Центру соціальної опіки дитини «Отчий дом» і їх вихователями відзначив, що сьогоднішня акція - це прояв турботи про дітей, які вимагають особливої уваги і важливо, щоб такого роду добродійні акції проводилися для дітей якомога частіше і не тільки у свята. Д. Волков подякував всім партнерам сьогоднішнього свята, які підтримали ініціативу громадського руху «Місто 2.0».

«Місто 2.0» – громадський рух, об'єднуючий людей здатних і охочих самостійно змінювати своє місто. Головна мета – показати суспільству альтернативний шлях соціального і економічного розвитку, завдання – реалізація корисних суспільних ініціатив в різних містах України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти