Прес-конференція в УНІАН «Чи отримають українці до Різдва ікру ТМ «ГубернаторЪ Камчатки»? - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція в УНІАН «Чи отримають українці до Різдва ікру ТМ «ГубернаторЪ Камчатки»?

(05.01.2012)
«Камчадал Плюс» просить підтримки у всіх торгових мереж України в боротьбі за якість червоної ікри для українців.

Директор приватного виробничо-комерційного підприємства "Камчадал Плюс" (Івано-Франківськ) Костянтин Коміссаров під час прес-конференції звернувся до всіх крупних торгових мереж України з проханням не штрафувати ТМ «ГУБЕРНАТОРЪ Камчатки» за вимушений зрив термінів постачання червоної ікри.
К. Коміссаров підкреслив, що всі спроби підприємства "Камчадал Плюс" подолати бездіяльність Івано-Франківської митниці, виконати умови договорів і дати можливість українцям придбати якісну ікру в магазинах до новорічних свят не увінчалися успіхом - вантаж червоної ікри в об'ємі 8 тонн досі залишається нерозмитненим.

К. Коміссаров відзначив, що ПП КП "Камчадал Плюс" 16 грудня 2011 року подало позов до Івано-Франківського окружного адміністративного суду з вимогою визнати незаконним бездіяльність митниці, унаслідок якої вантаж червоної ікри затриманий на терміналі Івано-Франківську. Директор "Камчадал Плюс" повідомив, що 28 грудня відбулося перше засідання суду у справі, а друге засідання, призначене раніше на 4 січня, було перенесене спочатку на 5 січня, а потім на 10 січня 2012 року.

По словах Коміссарова, даний вантаж ікри лосося куплений підприємством у товариства з обмеженою відповідальністю "Орландо" (Петропавловськ-Камчатській, Росія) і прибув на термінал Івано-Франківської митниці 8 листопада для митного оформлення.

9 листопада були відібрані зразки ікри для проведення повних розширених аналізів, позитивні результати отримані 14 листопада, але процедура розмитнювання досі не проведена, при цьому немає ніякої інформації про дотримання умов зберігання ікри. Коміссаров відзначив, що обурений даною ситуацією, особливо враховуючи, що з нового року червона ікра не підлягає сертифікації в Україні, згідно встановленому переліку продуктів.

Коміссаров пояснює ситуацію, що створилася, як недобросовісну конкуренцію з боку компанії "Геліос". Директор ПП КП "Камчадал Плюс" відзначив: «Найважливіше в цій ситуації, що українці купують неякісну ікру, давно відомої торгової марки, вироблену за допомогою хімічних добавок, тоді як якісна продукція псується на митниці! Підприємство "Орландо" проводить ікру за стандартом ГОСТ-18173, і з моменту вилову лососевих і відбору ікри-сирцю до виробництва товарної ікри проходить декілька годин, що забезпечує якість продукції, що реалізовується в Україні під ТМ "Губернаторъ Камчатки". Коміcсаров повідомив, що приватне виробничо-комерційне підприємство "Камчадал Плюс" створено в 1992 році, раніше на українському ринку реалізувало ікру під торговою маркою "Камчадал", яку продало компанії "Геліос". К. Комісcаров продемонстрував під час прес-конференції весь пакет документів, підтверджуючих якість червоної ікри ТМ «ГУБЕРНАТОРЪ Камчатки».

Додаткова інформація www.kamchadal.ua
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти