Українська опозиція об’єднується з громадянським суспільством - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Українська опозиція об’єднується з громадянським суспільством

(10.01.2012)
3 січня 2012 року у м. Прага відбулася зустріч голови міжнародної громадської організації "Українська Європейська Перспектива" Богдана Данилишина з Головою виконкому Громадянського Конституційного Конгресу України Юрієм Збітнєвим.

Учасники зустрічі обговорили широке коло питань євроінтеграційного розвитку України, підготовки до Конституційних зборів в Україні та співпраці з Європейськими політичними структурами.

Сторони домовились про проведення в Празі в березні 2012 року за участю депутатів Європарламенту та громадських організацій Європи круглого столу з питань євроінтеграційних прагнень України та ролі країн Центральноєвропейської ініціативи у забезпеченні демократичного розвитку України.

Під час зустрічі Ю.Збітнєв зазначив: "На сьогоднішньому етапі Прага може стати реальним закордонним центром української опозиції - одночасно сприяти консолідації громадянського суспільства в Україні так і готувати грунт для якісних демократичних перетворень в країні, в тому числі і через механізм конституанти”.

Як відомо Громадянський Конституційний Конгрес об’єднує сотні громадських організацій , що виступають за проведення конституційних зборів в Україні і розглядають їх як інститут установчої влади, що може забезпечити реальні реформи та кардинальну кадрову зміну правлячої верхівки. До складу учасників конгресу не входять народні депутати та політичні партії .
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти