В Києві відбувся Міжнародний Суворовський збір - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

В Києві відбувся Міжнародний Суворовський збір

(22.02.2012)
22 лютого 2012 року в місті-герої Києві в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» за ініціативою Всеукраїнської громадської організації «Загальновоїнська спілка України» в межах Загальнонаціонального громадянсько-патріотичного руху на підтримку Президента України Януковича В.Ф. «Послужимо Вітчизні разом!» відбувся Міжнародний Суворовський збір.

У Міжнародному Суворовському зборі взяли участь 527 делегатів з 27 регіонів України, Російської Федерації, Республіки Білорусь та Казахстану, почесні гості – представники державних та дипломатичних установ, споріднених інститутів громадянського суспільства та неурядових організацій.

Учасники Міжнародного Суворовського збору обговорили роль та місце інститутів громадянського суспільства у процесах підготовки кваліфікованих кадрів та вихованні національної еліти для якісного реформування та модернізації країни.

Учасники Міжнародного Суворовського збору не тільки схвалили державний підхід щодо необхідності забезпечення усіх сфер життєдіяльності країни кваліфікованими кадрами, але й повністю підтримали ініціативу щодо активного сприяння виконанню Указу Президента України «Про Стратегію державної кадрової політики на 2012-2020 роки» з боку інститутів громадянського суспільства.

Як зазначив у своєму виступі народний депутат України п’ятого скликання, голова «Загальновоїнської спілки України», полковник, суворовець XXXII випуску Калінінського СВУ Олег Калашніков: «Реалізація Стратегії державної кадрової політики, безумовно, потребує врахування історично успішного досвіду підготовки та виховання у Суворовських училищах майбутніх державних службовців, які мали не тільки широкий світогляд, а й виконували універсальну роль збереження генофонду країни, при цьому вихованці Суворовських училищ формувалися як свідомі громадяни, що мали власне почуття честі, гідності, совісті, справедливості та любові до Вітчизни».
Учасниками Міжнародного Суворовського збору визнано, що Україна вперше за роки Незалежності системно береться за розв’язання проблем державної кадрової політики, і саме тому державна влада потребує підтримки та сприяння з боку інститутів громадянського суспільства як під час виховання державної управлінської та політичної еліти, так й під час формування кадрового резерву для державно-управлінської діяльності.

Враховуючи, що за роки свого існування саме Суворовські училища блискуче впоралися з підготовкою державно-управлінських кадрів на славетних історичних і бойових традиціях, та постали своєрідним гарантом існування держави, методологія виховання в них має бути задіяна під час реалізації в життя Стратегії державної кадрової політики, - зазначили учасники Міжнародного Суворовського збору.

За результатами роботи учасниками Міжнародного Суворовського збору прийнято Резолюцію та Відкрите звернення до президентів братерських країн Республіки Білорусь, Казахстану, Російської Федерації та України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти