Презентація проекту Міжнародної академії наук і вищої освіти в УНІАН - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Презентація проекту Міжнародної академії наук і вищої освіти в УНІАН

(24.02.2012)
Прес-реліз

Презентація проекту Міжнародної академії наук і вищої освіти (Лондон, Великобританія) «Чемпіонат світу, континентальні, національні та регіональні першості з наукової аналітики»

У 2011 р. Міжнародна академія наук і вищої освіти (МАНВО; Лондон, Великобританія), за партнерської участі Всеукраїнського академічного союзу (ВАС), реалізовувала на пострадянському просторі експериментальний формат проекту МАНВО «Чемпіонат світу, континентальні, національні та регіональні першості з наукової аналітики».

Президент ВАС Борис ЖІТНІГОР зазначив, що основним завданням всіх проектів МАНВО є створення ефективних механізмів об'єднання вчених різних країн, організації наукових дискусій і міжнародних дослідницьких лабораторій, залучення до наукової творчості та інтелектуальних досягнень уваги широкої громадськості.

Крім розвитку міжнародної системи першостей з наукової аналітики, в планах МАНВО є створення «інноваційного» університету, міжнародних банків інновацій та дослідницьких лабораторій, систем науково-освітньої сертифікації та атестації, захисту авторських і суміжних прав науковців.

Керівник регіонального формату проекту МАНВО Вікторія ПЛЕХАНОВА розповіла про методику участі зацікавлених осіб у міжнародних наукових першостях і конференціях через сайт проекту: http://gisap.eu.

Представлені наукові роботи оцінюються незалежними експертами і самими учасниками першостей, а турнірні результати визначаються на підставі спеціальних математичних формул.

Менеджер регіонального формату проекту Ірина ЛЕВИЦЬКА підвела турнірні підсумки за 2011 р. і зазначила, що лідерами рейтингу МАНВО «спільної науково-дослідницької активності» ВНЗ стали: Бакинський державний університет, Київський національний університет ім. Т.Шевченка, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Призерами рейтингу «спільної науково-дослідної ефективності», стали ті ж ВНЗ, з тією лише різницею, що київський і бакинський університети помінялися місцями.

В індивідуальній першості лідерами стали: 1. Лазарєв К.Л. і Сатаєва Т.П. - у співавторстві (медицина; Кримський державний медичний університет ім. С. Георгієвського, Україна), 2.Черняк В. І. (економіка; Національний гірничий університет, Україна); 3. Тарасов В.А.(юриспруденція; Кубанський державний університет, Росія); 4. Махмуджонова Гулзода Мухмаджон кизи (педагогіка; Національний інститут мистецтв і дизайну ім. К.Бехзада, Узбекистан). У 2011 році в проекті взяли участь 1348 вчених, які представляють 458 ВНЗ і наукових організацій з 19 країн , також було видано 14 збірників наукових праць.

На закінчення заходу переможцям і призерам індивідуальних рейтингів МАНВО за 2011 р. були вручені дипломи, сертифікати, медалі «Науковий прогрес», а також грошові премії. Золотий рейтинговий сертифікат і «Медаль Сократа» були передані Володимиру Бугрову - проректору з наукової роботи КНУ ім. Т.Шевченка.

Додаткова інформація.
Міжнародний науково-аналітичний проект МАНВО: http://gisap.eu
Всеукраїнська академічна спілка: http://aunion.info
МАНВО (Лондон, Великобританія): www.iashe.eu
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти