Прес-конференція в УНІАН, присвячена старту першого Всеукраїнського проекту для молоді «Школа виживання» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція в УНІАН, присвячена старту першого Всеукраїнського проекту для молоді «Школа виживання»

(22.03.2012)
В гірсько-лесистій місцевості Перевальненского района АР Крым с 29 березня по 4 квітня буде проведено перший в Україні проект для молоді «Школа виживання». Організатор заходу ВГО «Громадський Рух «За Майбутнє» за підтримки Міністерства Оборони України.

На прес-конференції командир «Школи виживання», координатор ВГО «Громадський Рух «За Майбутнє» Михайло Харечко повідомив, що для молоді такий масштабний за тривалістю та складності завданнь проект проводиться в Укріїні вперше. За словами М.Харечка, метою проекту було не тільки дати молоді відчути себе військовослужбовцями, але й надати можливість випробувати себе в реальних бойових умовах. Серед завдань поставлених перед командами будуть переміщення по маршруту, облаштування табору і його оборона від можливого нападу, організація харчування в польових умовах, стрільба із зброї, подолання гірських висот, виявлення місць закладки тайників, подолання мінних полів і багато іншого. Командир «Школи виживання» додав, що учасників «Школи виживання» чекає не тільки спортивна, а також і широка культурно-інтелектуальна програма.

В свою чергу, начальник Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Збройних Сил України генерал-майор Олександр Копаниця повідомив, що Міністерсто Оборони підтримує новий проект для молоді і головною умовою, яку було поставлено перед організаторами “Школи виживання” – це суворе дотримання мір безпеки учасниками заходу, збереження їх життя та здоров’я. Важлива також сама ідея, яка закладена в основу проведення “Школи виживання” - через моральну відповідальність, згуртованість, фізичне загартування, особисту комунікабельність виховувати у молоді зацікавленість до шляхетної професії – захисник Вітчизни. Генерал-майор Олександр Копаниця підкреслив, що перша «Школа виживання» проводиться в рамках відзначення 20-ї річниці Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Він зазначив, що безпосередню підтримку проведення активної фази “Школи виживання” здійснює Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, як в селище Перевальному, так і під час відвідування міста-героя Севастополя.

В своїх виступах учасники «Школи виживання», лідери ВГО «Громадський Рух «За Майбутнє» Денис Олійник та Олена Дженжеря повідомили, що такими проектами і всією діяльністю в цілому «Громадський Рух «За Майбутнє» об’єднує активних, свідомих молодих хлопців та дівчат за для популяризації нових ідей та захопленнь серед молоді України.
В свою чергу, Олена Дженжеря підкреслила, що роботу Громадського Руху «За Майбутнє» високо оцінюють батьки молодих людей.

Лідери Громадського Руху «За Майбутнє» також повідомили, що після кожного проведеного заходу організація поновлюється новими членами і має достатнью популярність у соціальних мережах.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти