"ВОЛЯ" запустила в Харкові телебачення високої чіткості - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

"ВОЛЯ" запустила в Харкові телебачення високої чіткості

(10.04.2012)
Український провайдер кабельного телебачення і інтернету "ВОЛЯ" запускає протягом 2012 р. телебачення в форматі високої чіткості (HDTV) практично у всіх містах, де кабельне телебачення вже працює в цифровому форматі. Запуск нових технологій буде відбуватися поетапно. Зокрема, в квітні запускається пакет HD-програм і в Харкові.
Абоненти компанії "ВОЛЯ" отримають можливість дивитися пряму трансляцію всіх матчів Євро-2012 як в стандартному, так і в HD-форматі. "ВОЛЯ" та "Медіа Група України" підписали меморандум про співпрацю, який, зокрема, передбачає запуск HD-версією каналу "Футбол" до початку Євро-2012. У компанії відзначили, що вже сьогодні будь-який власник сучасного телевізора з вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C, а також з підтримкою MPEG-4 і HD-формату може дивитися HD-канали. Для цього необхідний модуль умовного доступу (CAM), придбаний у компанії "ВОЛЯ" і картка умовного доступу. Клієнтам - власникам широкоекранних Full HD - телевізорів "ВОЛЯ" також планує запропонувати в найближчі місяці нові HD-тюнери.
Довідка УНІАН.
Компанія "ВОЛЯ" є провідним українським загальнонаціональним провайдером, який надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги - доступ до телепрограм і відео за запитом; комунікації - високошвидкісний доступ до Інтернету, комп'ютерний і голосовий зв'язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру .
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти