Компанія "ВОЛЯ" запустила в Донецьку телебачення високої чіткості - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Компанія "ВОЛЯ" запустила в Донецьку телебачення високої чіткості

(30.05.2012)
ВОЛЯ, провідний український провайдер кабельного телебачення і Інтернету, запустила телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) в Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську і Севастополі.

З урахуванням Києва, абоненти ВОЛІ вже семи міст України можуть користуватися всіма перевагами новітнього телевізійного стандарту. У проект з впровадження HDTV в цілому по Україні, ВОЛЯ інвестувала впродовж останнього року більше 25 мільйонів гривень.

Це інвестиції, зокрема, в новітнє технічне устаткування і інфраструктуру мережі, абонентське устаткування і контент (телеканали) і інформаційну кампанію.

Впровадження інноваційного HD-стандарту - це інвестиції ВОЛІ не тільки в розвиток телекомунікаційних послуг в Україні, але і в імідж країни і її майбутнє.

Протягом 2012 року телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) буде представлено практично у всіх цифрових містах ВОЛІ, включаючи ті, де проходитимуть матчі Євро-2012.

Серед кабельних операторів компанія ВОЛЯ єдина на сьогоднішній день здійснила повноцінний комерційний запуск технології HDTV в Україні.

Спільний проект ВОЛІ і Медіа групи України (у яку входять канали «Футбол» і «Футбол +») дозволить дивитися трансляції матчів Euro2012 в HD-якості. Старт HD-версії телеканалу «Футбол» запланований на 1 червня 2012 року.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти