«Футбол HD» запущений ексклюзивно в пакетах ВОЛІ і Viasat - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

«Футбол HD» запущений ексклюзивно в пакетах ВОЛІ і Viasat

(01.06.2012)
1 червня завдяки спільним зусиллям медіа-холдингу «Медіа Група Україна», компаній ВОЛЯ і Viasat спеціально до старту Чемпіонату Європи з футболу запущена HD-версія телеканалу «Футбол», який покаже всі (31) матчі UEFA EURO 2012™ в прямому ефірі.

Завдяки HD-технології, що забезпечує об'ємний багатоканальний звук і фантастичну деталізацію картинки, українські уболівальники матимуть можливість побачити великий футбол в недоступних раніше деталях і відчути ефект присутності на Євроаренах.

HD-версія каналу «Футбол» доступна ексклюзивно в пакетах кабельного провайдера компанії «ВОЛЯ» і провайдера супутникового зв'язку, компанії Viasat.

Коментуючи запуск «Футболу НD», директор телеканалу «Футбол» Олександр Дєнісов відзначив: «Ми гпишаємося тим, що стали одним з перших НD-каналів у країні, і під час довгоочікуваного UEFA EURO 2012™ подаруємо глядачам в прямому і переносному сенсі «всі деталі» історичної для нашої країни події. Упевнений, що подивившись навіть один матч в HD якості, уболівальники відчують різницю і оцінять переваги. НD-версія – це ще один подарунок телеканалу «Футбол» уболівальникам на додаток до 25-денного євромарафону».

«До початку Чемпіонату з футболу абоненти в абсолютній більшості цифрових міст ВОЛІ отримали унікальну можливість насолодитися найякіснішою футбольною картинкою в HD-форматі. Безумовно, в число наших HD-міст увійшли й ті, де проходитимуть матчі ЄВРО-2012. Я переконаний, що це важливий і стратегічний проект для України в цілому, Ми пишаємося тим, що можемо надати нашим клієнтам висококласний різноманітний телевізійний продукт в найкращій якості», - акцентував генеральний директор компанії ВОЛЯ Ерік Франке.

СЕО Viasat в Україні Оксана Ферчук відзначила: «1 червня – день запуску HD-пакету Viasat. Флагманським продуктом в пакеті буде, звичайно ж, канал «Футбол» в HD-якості. Завдяки Viasat, індивідуальні й бізнес-клиєнти зможуть побачити всі матчі ЄВРО-2012 в HD в будь-якій точці країни».

Інформація щодо підключення і обладнання, необхідного для перегляду програм в HD-форматі, розміщена на офіційних сайтах двох провайдерів.

Після закінчення чемпіонату в HD-якості можна буде дивитися всі провідні європейські чемпіонати, які зараз транслюються на каналі «Футбол+».
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти