Компанія "ВОЛЯ" запустила в Черкасах телебачення високої чіткості - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Компанія "ВОЛЯ" запустила в Черкасах телебачення високої чіткості

(26.06.2012)
З 25 червня 2012 року ВОЛЯ здійснила в Черкасах комерційний запуск телебачення в форматі високої чіткості (HDTV). Черкаси стали десятим містом України, в якому абоненти ВОЛІ можуть користуватися всіма перевагами новітнього телевізійного стандарту.

Пакет «ВОЛЯ HD» включатиме такі канали: National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD/ Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, MyZen.TV HD, Fashion One HD, «HD Тоніс», «Футбол HD», а також «Воля Кіно HD» – перший в Україні преміальний сервіс кінопоказу у форматі High Definition для абонентів кабельного телебачення. Зокрема цей сервіс буде доступним не тільки передплатникам пакету «Воля HD», але й пакету «Кіно».

Будь-який новий або ж нинішній абонент ВОЛІ зможе замовити пакет «ВОЛЯ HD» й користуватися ним до 3 місяців без додаткової плати. У межах програми лояльності всім своїм абонентам цифрового телебачення у Черкасах, у яких вже є необхідне для прийому HD-каналів обладнання (САМ-модулі), ВОЛЯ також відкриває промо-перегляд пакета «ВОЛЯ HD» до кінця серпня 2012 року. Це дасть змогу максимальній кількості користувачів компанії оцінити переваги новітньої технології високої чіткості.

Всі абоненти кабельного телебачення від ВОЛІ і жителі Черкас, які проживають в будинках, охоплених телекомунікаційною мережею компанії, можуть в будь-який зручний для них час замовити послугу.

ВОЛЯ є українським загальнонаціональним кабельним провайдером, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм у аналоговому, цифровому й HD-форматах; високоякісний доступ до Інтернету і послуги найбільшого в Україні дата-центру. ВОЛЯ здійснює свою діяльність у 20 містах України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти