Зібрання комуністів на Луганщині - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Зібрання комуністів на Луганщині

(12.07.2012)
10 липня 2012 року розпочався дводенний робочий візит Першого секретаря ЦК Комуністичної партії України, голови парламентської фракції комуністів Петра Симоненко до Луганської області.
У Луганську на площі Героїв Великої Вітчизняної війни лідер КПУ провів зустріч з мешканцями області.

Під час зібрання з жителями області лідер КПУ Петро Симоненко повідомив про те, що націоналізація базових підприємств тільки підсилить суверенітет України.
За його словами, «розпродаж» основних підприємств країни привів до втрати національного виробника і скорочення робочих місць.

«Ми ж в рамках своєї Антикризової програми пропонуємо повернути контроль над головними підприємствами країни державі», – підкреслив лідер комуністів.

При цьому Петро Симоненко додав, що йдеться про такі стратегічно важливі галузі, як металургія, вугільна промисловість, енергетика, суднобудування, військово-промисловий комплекс.
«Націоналізація дозволить нам не тільки зберегти, але і підсилити економічний і політичний суверенітет країни», – підкреслив лідер КПУ.

Після закінчення мітингу лідер КПУ Петро Симоненко і перший секретар Луганського обкому КПУ Спиридон Кілінкаров поклали квіти до пам'ятника В. І. Леніну
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти