Під Києвом відбулася містерія української художниці Галини Моськвітіної «26. Зустріч неба і землі» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Під Києвом відбулася містерія української художниці Галини Моськвітіної «26. Зустріч неба і землі»

(27.07.2012)
Під Києвом відбулася містерія української художниці Галини Моськвітіной «26. Зустріч неба і землі»

У містерії художниці « 26 . ЗУСТРІЧ НЕБА І ЗЕМЛІ», яка відбулася в кінно-спортивному комплексі «МАГНАТ», були представлені живопис, відео-арт, кінне шоу. Організатори запропонували гостям поєднання живопису, відео-арта і кінного шоу в незвичайному дійстві, яке покликане викликати «не тільки приємне естетичне відчуття, але і провести присутніх шляхом трансформації енергії». Згідно нумерологии, в назві виставки цифра 2 - символізує енергію неба, цифра 6 – енергію землі. Для того, щоб людина була щаслива, в його житті повинні бути досягнуті гармонія полюсів, баланс енергій неба і землі. Подібне урівноваження, приводить людину від буденного земного до вищої космічної свідомості.

Як пояснює сама художниця: «Містерія – це вираз в матеріальному світі гри тонких духовних енергій. Це духовна інформація, проявлена в матеріальній дії, - духовне знання відбите і програне в матеріальній формі, для того, щоб душі людей одержали необхідні враження для духовного зростання. У цьому сенсі «Зустріч неба і землі» - ця рідкісна сьогодні форма виразу духовного знання в матеріальному світі, шанс відчути духовні вібрації в просторі сучасного», - акцентує Галина Моськвітіна.

Виставка продовжиться до вересня 2012 року і гості зможуть побачити оригінали светангов Галини Моськвітіної, що тільки повернулися з світового турне «Кодекс світла» - Мілан, Лондон, Тель-Авіві, Нью-Йорк. Светангамі художниці зацікавилися представники найбільших світових аукціонних будинків MacDougall і Bonhams.

Про автора:
Галина Моськвітіна - одина з кращих графіків України, яка в свій час ілюструвала Булгакова і Шекспіра, на піке популярності зникає із столичною арт-сцени і на 15 років усамітнюється в ашрамах Індії, монастирях Китаю. Картини художниці, звані СВЕТАНГАМИ, написані в новому для сучасної арт-спільноти стилі Латернатівний реалізм.

Сайт Галини Моськвітіной: www.galynamoskvitina.com
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти