45-й позачерговий з’їзд Комуністичної партії України - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

45-й позачерговий з’їзд Комуністичної партії України

(30.07.2012)
Головними питаннями розглянутими на з’їзді були: передвиборча програма та завдання КПУ на період виборчої кампанії-2012 та питання про висування кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах та загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від Компартії.

Під час з’їзду, голова КПУ Петро Симоненко заявив, що у виборчому списку Компартії України гідно представлений трудовий народ, а саме: робочі, селяни, вчителі, лікарі, підприємці. «Обласні комітети партії дуже серйозно підійшли до того, щоб різні шари суспільства, які підтримують ідеї соціальної справедливості, були гідно представлені в списку Компартії України”, – підкреслив лідер Компартії.

Голова КПУ Петро Симоненко назвав першу п’ятірку виборчого списку КПУ. За словами лідера партії, перша п’ятірка списку з’їздом ще не затверджена, тим не менше, планується, що до неї увійдуть сам П.Симоненко, який очолить список, голова ветеранської організації КПУ Петро Цибенко, перший секретар Луганського обласного комітету партії Спиридон Кілінкаров, завідувач кафедри Дніпропетровської медичної академії, перший секретар районного комітету КПУ Дніпропетровська Ірина Спиріна та перший секретар ЦК Комсомолу України Олександр Присяжнюк. Також на початку списку будуть народні депутати від КПУ Ігор Алексєєв, Сергій Гордієнко, Євген Мармазов та Олександр Голуб. Загалом у списку близько 155 кандидатів у народні депутати.

45 позачерговий з’їзд Комуністичної партії України затвердив Передвиборну програму партії “Повернемо краЇну народу!” і ухвалив Звернення Компартії України до виборців України. “Вибори 28 жовтня 2012 року будуть не лише виборами народних депутатів України, але і вибором нашої спільної долі, долі наших дітей і онуків”, – наголошують делегати.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти