Перша 10-ка виборчого списку Об'єднаної опозиції «Батькивщина» на парламентських виборах 2012 року в Україні - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Перша 10-ка виборчого списку Об'єднаної опозиції «Батькивщина» на парламентських виборах 2012 року в Україні

(04.08.2012)
На з'їзді об'єднаної опозиції Батькивщина, який відбувся 30 липня 2012 року в Києві, було оприлюднено партійний список кандидатів в народні депутати.

Першим номером в списку стала голова партії Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання у вигляді позбавлення волі на сім років в Качанівській колонії в Харкові.

За Тимошенко в першій десятці списку йдуть Арсеній Яценюк (народний депутат від НУНС, лідер партії Фронт змін), Анатолій Гриценко (депутат від НУНС), Олександр Турчинов (замглави Батькивщини), Юрій Луценко (екс-глава МВС, який відбуває покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі в Лук'янівському СІЗО), В'ячеслав Кириленко (депутат від НУНС), Григорій Немиря (екс-віце-прем'єр в уряді Тимошенко), Сергій Соболєв (депутат від БЮТ), Борис Тарасюк (депутат від БЮТ), Микола Томенко (депутат від БЮТ).
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти