Головний тренер київського "​​Динамо" Юрій Сьомін подав у відставку - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Головний тренер київського "​​Динамо" Юрій Сьомін подав у відставку

(24.09.2012)
Головний тренер київського "​​Динамо" Юрій Сьомін подав у відставку після вчорашньої поразки від донецького "Шахтаря" в матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Сьомін був наставником "Динамо" з грудня 2010 р. Під його керівництвом кияни стали другими в чемпіонаті України сезону-2011/2012, а в Лізі Європи не змогли пройти груповий раунд.

У новому сезоні "Динамо" ділить 2-3 місце в чемпіонаті України з "Дніпром", відстаючи від "Шахтаря" на шість очок. Крім того, кияни вилетіли з Кубка України на стадії 1/16 фіналу, програвши "Шахтарю" з рахунком 1:4. У цьому сезоні динамівці зуміли пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів, пройшовши голландський "Фейеноорд" і менхенгладбахську "Боруссію". Але в першій же грі підопічні Сьоміна поступилися французькому ПСЖ з рахунком 1:4.

Юрій Сьомін раніше вже очолював "Динамо". Він прийняв команду в грудні 2007 р. 26 травня 2009 р. контракт із "Динамо" був розірваний у зв'язку з бажанням Юрія Сьоміна повернутися на посаду головного тренера московського "Локомотива".
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти