Віталій Кличко та Рена Назарова зустрілися з виборцями в Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Віталій Кличко та Рена Назарова зустрілися з виборцями в Києві

(16.10.2012)
28 жовтня вирішується не доля політиків, а наше майбутнє на найближчі роки. Про це заявила 15 жовтня Рена Назарова під час спілкування з мешканцями Солом’янського району столиці на мітингу у парку ім. Пушкіна.

«У мене росте дочка, я своє життя і майбутнє cвоєї дитини пов’язую тільки с Україною. Сподіваюсь, так саме і ви пов’язуєте своє майбутнє виключно з цією країною. Давайте візьмемо разом на себе відповідальність за те, що в цій країні буде відбуватися у найближчі роки», - закликала Рена Назарова, додавши, що впродовж останніх п’яти років була ведучою програми «Київський форум».

«Багатьом людям мені вдалося допомогти своєю певною громадянською позицією, своєю відповідальністю, своїми конкретними питаннями до влади», - зазначила Рена Назарова.

На зустріч с лідером партії «УДАР» Віталієм Кличко і кандидатом по 222 мажоритарному округу від партії «УДАР» Реною Назаровою зібралось більше 400 студентів та жителів Солом’янського району. Люди слухали виступи політиків, задавали питання, під пісні гурту «Тартак» брали автографи і фотографувалися з кандидатами у народні депутати України.

Варто відзначити, що Солом’янський район м. Києва без перебільшення можна назвати «молодіжним». Саме на Солом’янц такі виші, як НТУУ «Київський політехнічний інститут», Національний Авіаційний Університет, Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти