Руслан Федотенко визнаний найкращим хокеїстом України 2012 року - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Руслан Федотенко визнаний найкращим хокеїстом України 2012 року

(21.01.2013)
Прес-служба Федерації хокею України провела традиційне опитування з метою визначення найкращого хокеїста України в минулому році. В опитуванні взяли участь тренери вітчизняних хокейний клубів, провідні українські арбітри, фахівці хокею і спортивні журналісти. Всього участь в опитуванні взяли 60 респондентів.

Найкращим хокеїстом України визнаний нападаючий національної збірної команди України та клубу "Філадельфія Флайєрс" Руслан Федотенко.

Після завершення сезону в НХЛ, в якому Руслан разом з його тодішнім клубом "Нью-Йорк Рейнджерс" вийшли у півфінал Кубка Стенлі, українець на час локауту поїхав в Україну, де захищав кольори ХК "Донбас" у матчах чемпіонату КХЛ (33 матчі, 8 шайб, 10 результативних передати, 18 очок). Також Руслан вніс свою частку в перемогу національної збірної команди України на київському етапі попередньої кваліфікації олімпійського турніру (3 матчі, 2 шайби, 3 результативні передачі, 5 очок), одягнувши форму української збірної вперше за останні 10 років.

За майбутнього переможця свої голоси віддали 44 респонденти. У підсумку Федотенко отримав 105 балів - найкращий результат за всю історію.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти