У Києві відкрилася виставка Дениса Чернова «50 відтінків сірого - шедеври карандаШИКом» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві відкрилася виставка Дениса Чернова «50 відтінків сірого - шедеври карандаШИКом»

(15.02.2013)
У День всіх закоханих, всесвітньовідомий український графік і живописець Денис Чернов відкрив показ своїх графічних картин у галереї сучасного авторського мистецтва «Гамма».

Виставка «50 оттенков серого - шедевры карандаШИКом» - це подарунок для всіх, хто готовий поглянути на прекрасний світ без яскравих кольорів , повний Любові та Гармонії. В основу презентації ліг майстер-клас митця. Він створював картини на очах у публіки, демонструючи техніку присутнім.

Художник досяг високої майстерності, що межує з геніальністю, у володінні графічною технікою.

Олівець в його руках досить тонко «відчуває» реальність, проте не можна говорити про монохромність його робіт. За своїми можливостями передачі враження від натури, багатством природних матеріалів і фактур, контрастів і нюансів світла, графіка художника змагається з дійсністю.

Приурочивши відкриття своє виставки до Дня усіх закоханих, Денис прокоментував це так: «У європейському розумінні поняття кохання, романтики стосуються саме почуттів між жінкою та чоловіком. Але особисто для мене романтика – це гармонія з природою, її тонке сприйняття». Відвідувачі унікального святкового заходу мали змогу не тільки побачити неординарні інсталяції, а ще й почути живу музика в стилі джаз у виконанні піаніста-композитора, дипломанта міжнародних конкурсів Андрія Бондаренка, прийняти участь у різноманітних конкурсах та отримати цінні призи.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти