БК «Будівельник» здобув 25-ту перемогу в баскетбольній Суперлізі - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

БК «Будівельник» здобув 25-ту перемогу в баскетбольній Суперлізі

(24.02.2013)
Київський баскетбольний клуб «Будівельник» здобув 25-ту перемогу в поточному чемпіонаті Суперліги.

Як передає кореспондент УНІАН, на майданчику столичного Палацу спорту був переможений клуб «Черкаські Мавпи» - 90:75.

Кияни вже на старті гри дали чітко зрозуміти, «хто в домі господар». Ривок в рахунку 14:0 збентежив черкащан настільки, що до кінця матчу вони вже не могли прийти до тями. Більш того, в ході гри кияни зробили 15 точних дальніх кидків (через шестиметрову дугу) з 32, що є другим показником в сезоні. 5 точних 3-очкових кидків з 7 на рахунку Лео Лайонса, 4 з 6 в активі Ріхарда Куксиса, 3 із 4 – Артура Дроздова. Цей показник став одним із вирішальних у визначенні перемоги господарів поля.

Перевага в рахунку столичної команди поступово росла в кожній чверті гри. Лише у завершальній десятихвилинці, при рахунку «+16», кияни дозволили суперникові скоротити перевагу на один бал, вигравши з підсумковою 15-очковою перевагою.

В іншому матчі дня, який завершився в неділю вдень, івано-франківська «Говерла» виграла в «Азоту» з Дніпродзержинська з рахунком 90:70. Решта матчів дня пройдуть в неділю ввечері. Найближчий переслідувач киян в турнірній таблиці - маріупольський «Азовмаш» - зіграє у Львові з місцевою «Галичиною».
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти