ВАСУ достроково позбавив Сергія Власенка депутатських повноважень - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

ВАСУ достроково позбавив Сергія Власенка депутатських повноважень

(06.03.2013)
Вищий адміністративний суд України достроково припинив повноваження народного депутата від “Батьківщини” Сергія Власенка.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення ухвалила колегія суддів на чолі із суддею Михайлом Зайцевим за позовом голови Верховної Ради Володимира Рибака до С.Власенка щодо дострокового припинення повноважень цього народного депутата.

«Адміністративний позов голови Верховної Ради Володимира Рибака до народного депутата Сергія Власенка про дострокове припинення повноважень задовольнити», - процитував суддя М.Зайцев рішення суду.

Як повідомляв УНІАН, голова ВР В.Рибак вніс до ВАСУ подання щодо можливості позбавлення С.Власенка депутатського мандата у зв’язку з тим, що він незаконно суміщає депутатську діяльність із адвокатською.

В опозиції цей позов називають незаконним і заявляють про фальсифікацію рішення Регламентного комітету ВР, на підставі якого В.Рибак вніс подання до суду. Через це з 5 березня фракції опозиції заблокували трибуну і президію парламенту.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти