У Москві помер відомий актор Андрій Панін - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Москві помер відомий актор Андрій Панін

(07.03.2013)
Знаменитий російський актор Андрій Панін, який зіграв у таких картинах як «Бригада», «Каменська», «Жмурки», «Сволота» і багато інших, помер у своїй квартирі в Москві.

«Тіло артиста виявили близько 11 години ранку 7 березня в квартирі будинку на південному заході столиці. Одна з можливих причин смерті - нещасний випадок. Актора знайшли лежачим на підлозі в його квартирі, як вважають фахівці, він упав і ударився головою», повідомляє Life News.

За даними джерела в правоохоронних органах, близькі А.Паніна занепокоїлися через те, що він довгий час не відповідає на дзвінки, після цього поїхали до нього додому, але квартира була замкнута.

Коли двері відчинили, друг А.Панина побачив на підлозі труп і відразу ж упізнав у ньому свого товариша. Попередній огляд тіла показав, що А.Панін при падінні дістав важку травму голови. Чи було її було завдано після смерті, а чи стала вона її причиною, мають встановити судмедексперти.

А.Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську. В 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна) і став актором театру імені А.П.Чехова.

У кіно А.Панін дебютував у фільмі "По прямій". Але першу популярність він здобув завдяки картинам "Мамо, не горюй" режисера Максима Пежемського, "Мама" Дениса Євстигнєєва, телесеріалам "Каменська" і "Кордон. Тайговий роман".

У 2000 році А.Панін зіграв у фільмах "Весілля" Павла Лунгіна і "Жінок кривдити не рекомендується" Валерія Ахадова, а також у бойовику Олександра Атанесяна "24 години".

Всеросійську популярність А.Паніну принесла роль у серіалі "Бригада". Також актор знімався в таких фільмах як "Шик", "Вершник на ім'я смерть", "Водій для Вєри", "Бій з тінню", "Жмурки", "Сволота" та багато інших. У 1999 році А.Панін був удостоєний звання заслуженого артиста Росії.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти