В Києві відбувся VI позачерговий з’їзд української партії «Зелена планета» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

В Києві відбувся VI позачерговий з’їзд української партії «Зелена планета»

(12.03.2013)
12 березня 2013 року відбувся VI позачерговий з’їзд української партії «Зелена планета», на якому лідером партії Сергієм Орєховим було проголошено про те, що партія буде брати участь у виборах у депутати Київради та Київського міського голови.

Сергій Орєхов: «Сьогодні Україна має все для того, щоб бути сильною: родючі землі, потужну промисловість, освічений і працьовитий народ. Однак статистичні дані свідчать про те, що з кожним роком українців стає все менше, демографічна ситуація погіршується, а населення країни кожного дня стикається з такими проблема як бідність, безробіття, погіршення здоров’я, низька конституційна захищеність прав та інтересів».

Керівник виборчого штабу Валерій Цибух наголошує на тому, що лише сильна конкурентоспроможна національна економіка, вибудована на принципах «зеленого росту», зможе забезпечити добробут людей, гідне місце України у світовій спільноті та щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Члени партії «Зелена планета» переконані: запорука розбудови сильної, багатої, здорової України полягає у зрозумілих і простих, але дуже важливих речах, а саме: Рівний доступ всіх громадян суспільства до державотворення, розбудови гуманістичної політичної системи, реформування економіки. Консолідація зусиль всіх громадських організацій у виробленні стратегії розбудови громадянського суспільства навколо єдиної ідеї: «Гордості за свою країну і відповідальності за її майбутню долю - Козацькому роду нема переводу». Формування середнього класу, здорової нації на культурних, гуманних, духовних засадах. Розробка соціальних програм та виховних проектів, які базуються на українських національних традиціях.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти