У Києві пройшов круглий стіл, присвячений соціально відповідальному бізнесу в Україні - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві пройшов круглий стіл, присвячений соціально відповідальному бізнесу в Україні

(14.03.2013)
У середу, 13 березня 2013 року в Києві пройшов круглий стіл, присвячений соціально відповідальному бізнесу в Україні.

ГО «Київський форум», НСЖУ та ГО «Київський прес-клуб» в рамках спільного проекту «Перезавантаження» провели круглий стіл на тему «Соціально відповідальний бізнес в Україні: дієве партнерство заради майбутнього країни». Серед гостей були присутні бізнесмени, політики, експерти та журналісти.

За словами лідера організації «Київський форум» Рени Назарової, ініціатори проекту не переслідують за мету створити черговий фонд чи організацію, або скласти комусь конкуренцію. «Натомість, розуміючи усю важливість розвитку СВБ в Україні, ми розпочинаємо всеукраїнську інформаційно-роз’яснювальну кампанію. Не для галочки, а справді реальну і дієву», - сказала Рена Назарова. Також вона зауважила, що головна мета проекту – зробити СВБ в Україні суспільним явищем. Коли про нього будуть знати не лише фахівці чи експерти, які цим займаються, але й самі бізнесмени та суспільство. Для цього важливо нарешті ввести саме поняття «СВБ» в законодавче поле України.

Проект «Перезавантаження» планує й інші акції, а також відкритий до співпраці та акумулювання ідей на тему соціально відповідального бізнесу.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти