У Києві відбувся благодійний футбольний матч між провідними топ-менеджерами зарубіжних компаній і вихованцями дитячого будинку "Малятко" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві відбувся благодійний футбольний матч між провідними топ-менеджерами зарубіжних компаній і вихованцями дитячого будинку "Малятко"

(27.03.2013)
23 березня 2013 р. в Києві відбудеться благодійний футбольний матч між топ-менеджерами зарубіжних компаній та вихованцями дитячого будинку «Малятко».

Про це повідомили на прес-конференції в УНІАН організатори матчу - голова Tangiers Group Кріс Катрамбоне і директор ассоціаціії OBS Вільям Аткінс.

Матч організований асоціацією OBS, однією з провідних світових страхових компаній Tangier International і ФК «Динамо» (Київ).

Крім вихованців дитячого будинку і топ-менеджерів страхових компаній, які прибули спеціально на матч з Італії, Америки, Мальти, Росії, Кенії, Іраку, Кувейту, Афганістану, в грі також візьмуть участь відомі футболісти збірної СРСР і України, ветерани київського «Динамо» - Володимир Безсонов, Віктор Хлус, Олег Саленко та Віктор Леоненко.

«Я представляю міжнародну страхову компанію, яка концентрується на країнах, що розвиваються – зазначив К.Катрамбоне - Наші співробітники процюють в 115 країнах світу і ми є провідним страховим агентством в світі. Україна - наш останній на сьогодні крок у бік Східної Європи. І ми, відчуваючи свою корпоративну відповідальність перед країною, в якій ми знаходимося, одним із перших кроків зробили проведення благодійного матчу. Наш футбольний матч об'єднає сиріт, зірок футболу та менеджерів компаній. Ми напередодні відвідали дитячий будинок «Малятко» і те, що ми там побачили, вразило нас. Перш за все, атмосфера в закладі, те, що діти не просто там чогось навчаються та розвиваються, а й отримують надію. Надію на нормальне повсякденне життя в майбутньому. Ми хотіли змішати команди, щоб діти, наші співробітники і зірки футболу грали в обох командах, але діти сказали, що будуть грати окремою командою. І це здорово. Вони - одна сім'я. У них немає батьків, братів або сестер, але вони відчувають себе однією сім'єю. Також хотів би подякувати за допомогу в організації матчу ФК «Динамо» (Київ), одного з основних співорганізаторів матчу Валерія Виноградного, футболістів-ветеранів Віктора Хлуса та Віктора Леоненка, які сьогодні тут з нами, і директора дитячого будинку «Малятко» Лідію Семенівну Литвиненко».

У свою чергу, В.Аткінс зазначив: «Наша асоціація серед іншого займається постачанням гуманітарної допомоги в країни, де відбуваються збройні конфлікти. Від них, зрозуміло, в першу чергу страждають діти. Чому ми обрали футбол? Це чи не найдоступніший спосіб дати дитині надію. Надію на майбутнє без воєн, нормальне повсякденне життя».

Також своїми враженнями від майбутнього свята поділився ветеран київського «Динамо» В.Хлус: «Мені дуже приємно бути тут. Фірма, яка починає діяльність в Україні з благодійності в дитячому будинку, гідна великої поваги. Я сам виховувався в дитбудинку. Одним із перших серед футболістів дізнався про майбутню акцію. Думаю, всі ветерани «Динамо» з величезним задоволенням візьмуть участь в цьому матчі».

Початок матчу - о 10.00. Він відбудеться в спортивному манежі НТУУ «КПІ».

Tangiers Group зосереджена на наданні страхових продуктів, послуг та інформації для своїх страхувальників та абонентів у зонах конфліктів, громадянських заворушень і воєн. Глобальний центр компанії розташований на середземноморському острові Мальта, де досвідчені медичні працівники курують діяльність медичного персоналу в понад сорока країнах. Системи охорони здоров'я країн відрізняються одна від одної по всьому світу і вимагають міжнародних кураторів для адаптації до культурних норм і наявних ресурсів з метою надання якісних, економічно ефективних рішень. Це особливо актуально в зонах конфліктів, громадянських заворушень і воєн. У будь-яких ситуаціях Tangiers Group завжди буде діяти швидко і в інтересах держав-членів. Tangiers Group, завдяки високому рейтингу страхових компаній, є піонером нових способів поширення медичного страхування та управління медичними ризиками в зонах конфліктів. www.tangiers-intl.com

Organisation for Better Security (OBS) була заснована в 2012 році як міжнародний форум для громадян, які перебувають або проживають у зонах конфлікту. Місія OBS полягає в забезпеченні корисною інформацією у зонах конфліктів. Завдяки поєднанню соціальних мереж (чатів і блогів), RSS-каналів, а також індивідуальних глобальних доповідей розвідки загрози, OBS надає унікальну платформу для обміну та оцінки ризиків, пов'язаних з перебуванням в зонах конфлікту по всьому світу. Саме це поєднання майстерності, досвіду в медицині і страхуванні, а також власні спостереження утворюють в сукупності унікальну організацію OBS. Її члени мають свої очі на Землі і пальці на клавіатурі для ретрансляції нефільтрованої інформації з передової. З OBS ви можете стати господарем ваших починань, а не жертвою. Майстерність, досвід і знання об'єднуються, щоб врятувати життя наших членів у складних умовах. www.obs.com.mt
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти