В УНІАН відбулась презентація єдиної туристичної картки City card для міста Київ - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

В УНІАН відбулась презентація єдиної туристичної картки City card для міста Київ

(11.04.2013)
11 квітня 2013 року в агентстві УНІАН презентували єдину туристичну картку City card для міста Київ.

City card – це відома у всьому світі міська туристична картка лояльності, яка надає численні привілеї та переваги кожному її власнику. Першим містом реалізації проекту City Card в Україні став Київ.

Kyiv City card - це туристична пластикова картка, яка надає власникові право безкоштовного відвідування найвідоміших у Києві музеїв, безкоштовні англомовні екскурсії, знижки на автобусні екскурсійні тури, круїзи по Дніпру, а також знижки в ресторанах, готелях, таксі, та на інші сервіси для подорожуючих.

Картки випускаються в двох номіналах - 3 і 7 днів. Поширення буде здійснюватися онлайн на сайті компанії, в аеропортах, в музейних кіосках, в сувенірних крамницях, у готелях, через мережу партнерів та в інших пунктах реалізації.

До кожної картки додається буклет-путівник з головними визначними пам'ятками та музеями і рев'ю ресторанів і готелів - партнерів проекту, в кожному з яких власники карток отримують суттєву знижку. Серед партнерів Kiev city card на сьогодні вже 20 музеїв міста, 17 готелів і хостелів, 37 ресторанів і нічних клубів, екскурсійні бюро, служби таксі і прокату авто. Список партнерів програми поповнюється щодня.

City card - це інноваційний для України туристичний проект, який є аналогом туристичних систем лояльності, що успішно працюють більш ніж в 70 містах світу. Європейський турист вже оцінив зручність даного продукту і звик ним користуватися. Щомісяця в Google надходить близько 3000 пошукових запитів на туристичну картку Київа. Такі запити роблять туристи, які збираються їхати в Київ і бажають скористатися даним сервісом.

В Україні проект здійснюється компанією "Iles City Card". Фахівцями компанії розроблені унікальні рішення, що дозволяють туристам вже сьогодні отримувати знижки і користуватися всіма перевагами, не чекаючи модернізації та введення в Україні електронних білетних систем, розповсюджених в Європі та США.

Місія Проекту - підвищення статусу і впізнаваності українських міст як культурних центрів Європи, підвищення рівня туристичного сервісу, значне збільшення потоку туристів у Київ. За допомогою Kyiv City Card турист користується своїм високим статусом гостя і отримує якісний сервіс.

Після запуску програми лояльності туриста в Києві, компанія запустить аналогічні проекти в Одесі та Львові. Даний проект передбачає серйозну й системну роботу з адміністраціями і меріями міст. Завдяки актуальній концепції проекту, Kyiv City Card стане ефективним допоміжним інструментом для реалізації планів по збільшенню туристичного потоку столиці України.

Крім того, цей продукт має ознайомити українських громадян, подорожуючих рідною країною, зі зручним і універсальним туристичним сервісом, який надає власнику повний спектр послуг, зберігаючи час та гроші.

За попередньою домовленістю та міжнародним правилам, після запуску проекту Kyiv City Card стане членом асоціації Європейських міст, в яких діють аналогічні картки. Цей важливий крок суттєво підвищить туристичну привабливість Києва і поставить його в один ряд з Парижем, Лондоном, Римом та іншими містами - туристичними центрами Європи.

www.Citycard-ua.com
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти