Заходи, присвячені 20-річчю створення Союзу комуністичних партій - Комуністичній партії Радянського Союзу (СКП-КПРС) - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Заходи, присвячені 20-річчю створення Союзу комуністичних партій - Комуністичній партії Радянського Союзу (СКП-КПРС)

(25.04.2013)
У прес-конференції взяли участь Перший секретар ЦК Компартії України Петро Симоненко, Голова ЦК Компартії Російської Федерації Геннадій Зюганов та Перший секретар ЦК Компартії Білорусі Ігор Карпенко.

Кризові явища в українській економіці призвели до того, що сьогодні в нашій країні склалася катастрофічна ситуація, проте вихід з неї все ж таки є. Про це на прес-конференції заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

«Ідеї, які несуть комуністи, - дієві, а головне - зрозумілі простим людям. Це стосується і проблем виходу з кризи, відновлення принципів справедливості, економічна потужність. Свою Антикризову програму КПУ запропонувала ще 2 роки тому, і сьогодні стало як ніколи зрозуміло, що ці ідеї дієві, а керуватися нею потрібно було набагато раніше», - заявив Петро Симоненко.

Лідер КПУ також додав, що незабаром за ініціативи комуністів в Україні буде проведений загальнонаціональний референдум про вступ нашої країни до Митного союзу.

Петро Симоненко упевнений, що ця пропозиція одержить широку підтримку серед населення, оскільки, безумовно, взаємовигідно для наших країн.

У рамках заходів відбулися урочисті збори на честь 20-річчя СКП-КПРС.
Учасники обговорили важливі питання, зокрема: про 20-річчя СКП-КПРС і завданнях братських комуністичних партій на сучасному етапі боротьби за відродження оновленого Союзної держави, про формування єдиного інформаційного простанства братських комуністичних партій, що входять до СКП-КПРС, про основні напрямки молодіжної політики ради СКП-КПРС у 2013 році та інше.

Було відзначено, що інтеграційне об'єднання 17-ти комуністичних партій на пострадянському просторі не тільки забезпечує спілкування і дозволяє визначити стратегію конкретних шляхів взаємодії, але і допомагає зближенню народів цих держав.
«Багато чого вже вдалося, наші народи зближуються», - підкреслили учасники урочистих зборів.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти