Презентація нової авторської програми Наталії Розинської "Українського роду" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Презентація нової авторської програми Наталії Розинської "Українського роду"

(07.11.2013)
6 листопада в Києві відбулась офіційна презентація нової авторської программи Наталії Розинської «Українського роду» (Перший Національний) - унікального всеукраїнського проекту, котрий повністю змінить життя знедолених юних українців.

Під час заходу автор нової програми - відома телеведуча та правозахсник Наталія Розинська, розказала яким чином проект зможе допомогти повністю змінити долю талановитих дітей та молоді з малозабезпечених сімей, напівсиріт та сиріт.

Кожна програма - це окрема реальна життєва історія знедоленого юного українця, який має талант до живопису, музики, спорту, або просто мріє стати професійним журналістом, юристом, винахідником тощо. Завдяки небайдужості громадськості , автор програми та гості студії допоможуть юним українцям з важкою долею не тільки повірити в диво, а й повністю змінити життя.

“До кожної дитини ми підходимо індивідуально: розповідаємо її драматичну історію і розкриваємо її здібності, - зазначила телеведуча і правозахисник Наталія Розинська. – А допомагають нам у здійсненні дитячих мрій талановиті, успішні й знані в країні люди, котрі можуть не лише на словах, а й своїм прикладом підтримати наших маленьких героїв. Це співаки - Олег Скрипка, Віктор Павлік, Віталій Козловський, актори - Остап Ступка , Ольга Сумська, чемпіон світу з боксу Андрій Котельник, дизайнерка Юлія Айсіна, художник Сергій Поярков та інші «янголи-охоронці». До речі, майже всі вони висловили бажання й надалі супроводжувати своїх підопічних у житті - і не так у матеріальному сенсі, як у моральному, адже іноді достатньо дати влучну, конструктивну пораду чи просто вислухати. Наш проект - не демонстрація благодійності на камеру, це реальна допомога. Ми розповідаємо лише реальні історії про справжні людські почуття. Наші перші герої проекту - Юрій Когут, Віталій Янута, Ганна Чеголя вже повірили в чудо!”


Головний заклик нового соціального проекту: “Чужих дітей не буває – ми всі українського роду!”.


Під час презентації проекту звучали привітання від Остапа Ступки, Ольги Сумської, Володимира Горянського, Миколи Мельниченка, Іллі Ноябрьова та виступи Віталія Козловського, Віктора Павліка, Олега Скрипки, Наталії Валевської, дитячого вокального ансамблю «Зірнички» та інших.

На захід були запрошені: Наталія Сумська, Анатолій Хостікоєв, Володимир Бистряков, Анжеліка Рудницька, Віталій Борисюк, Юлія Айсіна, Аркадій Райцин, Сергій Поярков, Андрій Котельник, відомі політики, бізнесмени, спортсмени та зірки шоу-бизнесу.

Гості презентації нового авторського проекту Наталії Розинської «Українського роду» були одягнені в народному українському стилі або з його елементами.

Автор всеукраїнського проекту «Українського роду», телеведуча та правозахисник Наталія Розинська закликала всіх українців не бути байдужими!
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти