Прес-конференція на тему: "Проблема київських недобудов: є оптимальне рішення в інтересах інвесторів, забудовників і киян" в УНІАН - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція на тему: "Проблема київських недобудов: є оптимальне рішення в інтересах інвесторів, забудовників і киян" в УНІАН

(07.11.2013)
Відновлюються будівельні роботи на стратегічній будівництві на Печерську ул.Ольшанская , 2

Відновлюються роботи на стратегічно важливого будівництва на Печерську. Це перший крок у реалізації масштабного проекту з облагороджування запущеної території на Печерських пагорбах, а також зведенню житлового комплексу, максимально забезпеченого власною інфраструктурою.

У першу чергу, на ділянці будуть проведені роботи з укріплення схилу - для забезпечення його безпеки і стійкості. Це обов'язкова вимога, яка прийняла на себе компанія "Прайм- Девелопмент", яка раніше придбала корпоративні права Замовника для відновлення будівництва по ул.Ольшанская, 2 у Печерському районі Києва.

Виконуючи зобов'язання перед інвесторами , які придбали нерухомість в споруджуваних будинках, "Прайм- Девелопмент" предусмотрівает реконструкцію недобудованих будинків з благоустроєм прибудинкової території: організація паркової зони у вигляді скверу та місць прогулянки та відпочинку місцевого населення. Забудовник також планує максимально забезпечити район соціально важливими об'єктами - аптеками, спортивними майданчиками, продуктовими магазинами.

"Подивіться на фото до початку будівництва - вони більш ніж красномовні", - говорить директор "Прайм- Девелопмент" Сергій Бухарін. "Також ми охоче покажемо те, що буде на даному місці в самому незабаром. Звичайно, є ті , кому заважають нові гарні будинки з власною інфраструктурою - адже люди звикли з року в рік спостерігати зі свого вікна звалище. Але ми хочемо, щоб у Києві було якомога більше красивих і облагороджених місць", - підкреслив директор компанії.

Компанія "Прайм- Девелопмент" вийшла на ринок України для популяризації та впровадження європейських стандартів у сфері розвитку та управління об'єктів будівництва. Маючи закордонні коріння, вона відрізняється нестандартним підходом до реалізації проектів, враховуючи багатонаправлені складові: соціальна значимість, новизна технологічних підходів, сучасне архітектурне рішення, зручність експлуатації і гармонійність з навколишнім середовищем.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти