Януковича і Захарченка оголошено в міжнародний розшук - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Януковича і Захарченка оголошено в міжнародний розшук

(26.02.2014)
Екс-президента Віктора Януковича і екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка оголошено у міжнародний розшук.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький.

“Януковича оголошено в міжнародний розшук”, - сказав він, додавши, що у міжнародний розшук оголошено і Захарченка.

Водночас Махніцький зазначив, що наразі відбуваються слідчі дії, після яких буде прийнято рішення про оголошення в розшук ще низки високопосадовців, які причетні до масових вбивств громадян.

“Відбуваються слідчі дії для прийняття рішення про оголошення в розшук інших осіб”, - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, 25 лютого Головним слідчим управлінням Генпрокуратури було розпочато кримінальне провадження за фактами організації вчинення умисних вбивств під час проведення масових заходів на Майдані Незалежності у Києві в період з листопада 2013 року по лютий 2014 року.

Сьогодні, 26 лютого, у Генпрокуратурі заявили, що екс-президенту Віктору Януковичу, колишньому главі АП Клюєву, екс-генпрокурору Віктору Пшонці, екс-міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку та іншим особам оголошено про підозру у вчиненні умисних вбивств під час проведення масових заходів у центрі Києва.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти