Фінал Кубку з міні-футболу серед шкіл Святошинського району Києва - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Фінал Кубку з міні-футболу серед шкіл Святошинського району Києва

(21.05.2014)
От і закінчився чемпіонат Святошинського району серед хлопців 9-11 класів з міні-футболу під патронатом громадської організації «СОТИ». Нагадаю, що розпочався він 6 травня на базі ЗНЗ № 304, де відбувся перший матч та фінал чемпіонату. Мета заходу – це пропаганда і розвиток здорового способу життя та стимулювання молоді для заняття спортом.

На цьому дійстві були присутні організатор: голова правління ГО «СОТИ» Лещинський Віктор Петрович, почесний будівельник Києва, керівник організації «Спецбетонконструкція» Папуч Ігор Леонтійович та запрошені гості, серед яких чемпіон СРСР (7 рекордів спільно з Блохіним), дворазовий володар Кубку СРСР, володар Кубку УЄФА, володар Суперкубку УЄФА, заслужений майстер спорту СРСР, майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер України Мунтян Володимир Федорович, представник федерації футболу Воскресенський Борис Михайлович, радник голови правління «Соти», заслужений працівник промисловості України Титарчук Валерій Григорович, почесний гість президент ГО "Федерація авіаційного спорту України", заслужений льотчик-випробувач СРСР, заслужений майстер спорту України, заслужений працівник транспорту України, Герой України, льотчик - випробовувальник, людина, котра підняла вперше самий великий літак в світі – «Мрія», а також «Руслан»,  «АН-124» та багато інших, легенда світового авіапрому Галуненко Олександр Васильович, директор Науково-методичного центру Управління освіти Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації Ольга Миколаївна Гуменна.

Розпочалось спортивне свято з виступу заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сікори, який і був ведучим. Він вразив усіх своїми майстерними виступами, зокрема піснею «Києве мій», якою був відкритий фінальний етап чемпіонату.

Перед початком змагань організатори Лещинський Віктор Петрович та Папуч Ігор Леонтійович нагородили учасників змагань дипломами. Тренерам усіх команд були вручені обереги національної збірної команди України з футболу.

У першому матчі боролись команди шкіл № 196 та № 254 за третє місце. У напруженій боротьбі перемогу здобули юні спортсмени навчального закладу № 254 з рахунком 6:2. Після закінчення гри, усі присутні отримували заряд позитивної енергії від виступу творчого колективу КНУБА факультету АІТ з номером «Мікс ФАІТу».

Перед початком вирішального матчу для більшої мотивації спортсменів організатори повідомили, що переможці отримають у подарунок планшети. Це стало неабияким стимулом для всіх гравців. У цьому двобої зійшлись дві найсильніші команди шкіл Святошинського району № 206 та № 287, які готові були докласти усі зусилля, аби довести, що вони найкращі. Продемонструвавши високу майстерність, волю до перемоги команди зіграли захоплюючий матч. Різниця в забитих м’ячах була мінімальною, з рахунком 2:1, високе звання переможця здобула команда школи № 287.

Після закінчення спортивних баталій відбулась урочиста церемонія вручення нагород. Команди нагородили організатори турніру та почесні гості, які виступили з вітальними промовами. Першому надали слово представнику федерації футболу Воскресенському Борису Михайловичу, який зазначив, що подібного роду спортивні свята треба проводити в усіх районах Києва, адже це чудовий стимул для розвитку спортивних талантів. Радник голови правління «Соти» Титарчук Валерій Григорович звернувся до присутніх зі словами: «Шановні друзі, нехай цей фінал знаменує вам шлях до перемоги у вашому майбутньому житті». Галуненко Олександр Васильович наголосив на чудовій та активній грі учасників, на їхній майстерності, спортивних здібностях та побажав удачі. Мунтян Володимир Федорович відзначив: «Здається, пройшло не так багато часу як ми з вами зустрічались на відкритті турніру, а ось уже й фінал. Чесно кажучи, півфінал та фінал мені дуже сподобався, а саме ваша самовіддача, боротьба та бажання до перемоги…» Папуч Ігор Леонтійович теж не залишився байдужим до захоплюючої гри: «Дякую за гру, у правильному напрямку взяли старт. Бажаю, щоб ви не збивались з курсу, а йшли прямо по вашому правильно наміченому шляху. Вперед, здоров'я вам, удачі , успіхів та нових перемог». Вітала юних спортсменів і Ольга Миколаївна Гуменна. Від себе особисто та від імені начальника управління освіти Святошинської районної у м. Києві державної адміністрації Корбецького Мирослава Богдановича. Побажала успіхів у спортивному житті та навчанні.

Заключне слово було за головою правління організації «СОТИ» Лещинським Віктором Петровичем: «Скажу відверто, весь цей турнір ми грали разом з вами кожну гру. Тому що ми займаємося подібного роду акціями давно, але організацією матчів вперше. Кожний гол, забитий командою, організація переживала разом з вами. Наші працівники довго працювали над створенням кожного елементу цього турніру. Бажаю вам вдало закінчити школи, вступити до омріяних вузів. Я вас вітаю з перемогою, удачі вам».

Ведучий та діяч мистецтв України Микола Сікора закінчив дійство такими словами: «Хочу від свого імені подякувати в першу чергу вашим наставникам, батькам, всім тим людям, які внесли свій внесок у ваші сьогоднішні досягнення. Безумовно кланяюсь організаторам цього турніру, які сьогодні разом з вами розділяють радість перемоги. А вам, спортсмени, наснаги та подальших перемог!»

Отже, на цьому чемпіонат Святошинського району серед хлопців 9-11 класів з міні-футболу під патронатом громадської організації «СОТИ» завершено. Велика вдячність усім, хто посприяв у проведенні цього яскравого спортивного свята.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти