В УНІАН представлена "Офіційна Заява Національної ради молодіжних громадських організацій з виборів президента України 25 травня 2014 року" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

В УНІАН представлена "Офіційна Заява Національної ради молодіжних громадських організацій з виборів президента України 25 травня 2014 року"

(21.05.2014)
«Офіційна Заява Національної ради молодіжних громадських організацій щодо виборів Президента України 25 травня 2014 року».

Національна рада молодіжних громадських організацій завжди стояла осторонь політики, але сьогодні в Україні йде війна на сході, окупований Крим, Кремль продовжує інформаційну війну з українським народом, намагаючись розділити державу та українців. Продовжується, підривна диверсійна діяльність російських спецслужб всередині держави. Але молодь України зараз як ніколи свідома того, що тільки разом можна подолати будь-якого ворога та вирішити всі проблеми.

Національна рада молодіжних організацій України працює з 2003 року й об’єднує 72 всеукраїнські молодіжні громадські організації з різними поглядами, ідеями, соціально-політичними платформами. Ми – робітнича, студентська та фахова молодь України не перший рік доводимо, що незважаючи на відмінності в поглядах, можна жити в мирі та злагоді, реалізовувати спільні проекти проводити спільні фестивалі та свята. Адже ми є українці – громадяни України. Ми любимо нашу землю, незважаючи на національне чи соціальне походження, ми поважаємо один одного.

В країні проходять вибори Президента України. Народ знову отримав шанс змінити країну, подолати беззаконня, встановити мир, справедливість та демократичний лад.

В цей складний час за ради Свободи і Єдності звертаємось до політиків всіх політичних сил, до всіх кандидатів у Президенти України з закликом провести вибори в один тур, що дасть можливість якнайшвидше відійти від передвиборної риторики та почати відроджувати державу.

Україні потрібен легітимний демократично обраний лідер, який очолить державу, лідер, який сповідує демократичні цінності й здатний в найкоротший термін навести лад, лідер який не поверне країну в тоталітарне минуле, а зможе підняти нашу державу на найвищі сходинки серед найрозвиненіших країн світу.

Враховуючи це ми звертаємось до молоді – підтримати найбільш рейтингового кандидата в Президенти України – Петра Порошенка.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти