Сотні киян прийшли до посольства Нідерландів на знак скорботи за жертвами авіакатастрофи - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Сотні киян прийшли до посольства Нідерландів на знак скорботи за жертвами авіакатастрофи

(19.07.2014)
17 липня 2014 року в районі населеного пункту Грабово в Донецькій області терористи збили пасажирський літак авіакомпанії "Малазійські авіалінії" (Malaysia Airlines), який здійснював рейс Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія). В авіакатастрофі ніхто не вижив, літак був збитий на висоті близько 10 000 м.

Президент України Петро Порошенко ініціював створення Державної комісії з залученням спеціалістів ІКАО (ICAO, міжнародна організація цивільної авіації) та інших міжнародних структур для розслідування трагедії з літаком авіакомпанії Malaysia Airlines Boeing-777 в Донецькій області. Президент США Барак Обама запропонував допомогу в проведенні розслідування падіння авіалайнера.

Протягом всієї ночі до посольства Нідерландів у Києві приходили приходили сотні людей висловити співчуття в зв’язку з трагедією. Кияни приносили квіти, іграшки, запалювали свічки і мовчки стояли перед будівлею на знак скорботи.

http://www.unian.ua/politics/940884-v-donetskiy-oblasti-teroristi-zbili-pasajirskiy-litak-foto-video-onovlyuetsya.html
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти