Прес-конференція мецената і бізнесмена, лідера ВГО "Громадська сила" Загіда Краснова в УНІАН - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція мецената і бізнесмена, лідера ВГО "Громадська сила" Загіда Краснова в УНІАН

(23.07.2014)
Громадська організація «Громадська сила» надаватиме допомогу учасникам АТО та їх сім'ям.

Всеукраїнська громадська організація «Громадська Сила» оголосила про старт всеукраїнської програми «Вони захищають Україну».

Про це лідер ВГО «Громадська Сила», дніпропетровський політик, меценат і бізнесмен Загід Краснов повідомив на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, метою програми є підтримка патріотів Донбасу, які готові із зброєю в руках захищати свої домівки і відстоювати територіальну цілісність України.

Краснов відзначив, що його організація забезпечуватиме соціальний захист сімей учасників антитерористичної операції.

«Громадська Сила» бере на себе відповідальність допомагати у наданні житла в Дніпропетровську, працевлаштуванні і піклуванні за дітьми і надавати щомісячну матеріальну допомогу сім'ям тих патріотів з Донбасу, які беруть участь в АТО», - сказав Краснов.

Він уточнив, що організація вже надає матеріальну допомогу сім'ям учасників АТО, сім'ям, які втратили годувальника в АТО, опікується оздоровленням і психологічною реабілітацією дітей, а також надає юридичні консультації тим військовослужбовцям, які вже були в зоні АТО, в обстоюванні їх соціальних прав.

Краснов закликав бізнесменів об'єднатися і приєднатися до програми «Вони захищають Україну».

«Сьогодні війна, і кожний мужик повинен воювати, а якщо він не воює, він має допомогти тим сім'ям, які цієї допомоги потребують. У цей складний для країни час бізнес має бути максимально відповідальним, і ті, хто має можливість, повинні піклуватися про чужих дітей як про своїх», - сказав Краснов.

Він також повідомив, що в першу чергу організація надає допомогу сім'ям загиблих учасників АТО. Щоб одержати допомогу, необхідно зателефонувати на «гарячу лінію» ВГО «Громадська Сила» у Дніпропетровську - (056) 735 23 23, вказавши прізвище, ім’я, по батькові і номер частини.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти