На засіданні Ради депутат від ПР Ганна Герман віддала свою сумочку "Шанель" фракції "УДАР" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

На засіданні Ради депутат від ПР Ганна Герман віддала свою сумочку "Шанель" фракції "УДАР"

(23.07.2014)
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман віддала депутатам з фракції “УДАР” свою сумку “Шанель” під час засідання Верховної Ради України 23 липня 2014 р. Це сталося на засіданні парламенту після словесної перепалки між депутатами з фракції “УДАР” та Ганною Герман.
Під час обговорення в парламенті законопроекту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення боротьби з тероризмом” Герман запропонувала депутатам від “УДАРу” не вносити в парламент законопроекти щодо вдосконалення боротьби з тероризмом, а особисто добровільно взяти участь в АТО на сході України. У відповідь народний депутат Ірина Геращенко, звертаючись до промовця, голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктора Чумака (фракція “УДАР”), запитала, скільки можна купити бронежилетів на ті кошти, які витрачаються на купівлю сумочок “Шанель”. Прізвища Геращенко не назвала, але в контексті було зрозуміло, що йдеться про Герман. Чумак відповів, що можна купити не менше 10 бронежилетів високої якості.
Тоді Ганна Герман витягнула зі своєї сумочки білого кольору всі речі і поклала її у ряд, де сидять депутати з фракції “УДАР”. Ірина Геращенко закликала депутатів із Партії регіонів, зокрема, Вадима Новинського, Олександра Єфремова, пожертвувати кошти на лікування поранених під час воєнних дій на сході України українських бійців, а також запропонувала організувати аукціон з продажу сумочки Герман. Після цих слів Геращенко поставила сумочку на парапет неподалік від урядової ложі і поряд - фотографії поранених в АТО українських військовослужбовців. Як повідомили УНІАН у прес-службі партії «УДАР», Геращенко також заявила, що гроші від продажу сумки Герман підуть на лікування одного з військовослужбовців, пораненого під час АТО.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти