Екс-голова ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко знайдена мертвою у власному будинку під Києвом - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Екс-голова ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко знайдена мертвою у власному будинку під Києвом

(28.08.2014)
Ввечері 27 серпня 2014 р. у власному будинку в с.Чайки Києво-Святошинського району була знайдена мертвою з вогнепальним пораненням екс-голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко.

Цю інформацію підтвердили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Київській області. Повідомлення про виявлення тіла надійшло близько 19.00. Крім того, УНІАН повідомили, що тіло Семенюк було знайдено з вогнепальним пораненням, здійсненим в область нижньої щелепи з мисливської рушниці, яку було знайдено поруч із загиблою.

Валентина Семенюк-Самсоненко народилася на Житомирщині у 1957 році. На виборах у 1994 році вона пройшла до українського парламенту, де обіймала посаду секретаря Комітету з питань АПК, земельних ресурсів і соціального розвитку села. Саме тоді Валентина Семенюк перейшла до лав СПУ. У 1998 та 2012 двічі ставала депутатом ВРУ. У 2005 році Семенюк була призначена головою Фонду державного майна України. У 2006 році вона пройшла на виборах до Верховної Ради, але склала свій мандат, бо залишила за собою посаду голови Фонду держмайна.

В лютому 2008 року Валентина Семенюк одружилася з Віталієм Самсоненком і змінила своє прізвище на "Семенюк-Самсоненко". Приблизно тоді ж за її посаду розпочалася суперечка між президентом України та Кабміном, крапку в якій поставила Верховна Рада, звільнивши Семенюк з посади голови ФДМУ.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти