Слідчі СБУ проводять обшуки в київській редакції газети "Вести" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Слідчі СБУ проводять обшуки в київській редакції газети "Вести"

(11.09.2014)
Слідчими Головного управління у м. Києві та Київській області у рамках кримінального провадження за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України за поданням міської прокуратури та на підставі ухвали Печерського районного суду м. Києва здійснюються процесуальні дії за адресами: вул. Марко Вовчок, 12/14 та вул. Жилянська, 75 у місті Києві.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ГУ СБ міста Києва.

"У квітні ц.р. у ході перевірки податковими органами м.Суми дотримання податкового законодавства з боку ТОВ «Вісті Маф Медіа» було виявлено низку порушень законодавства України.

28 квітня ц.р. до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинені кримінальні правопорушення з боку службових осіб цього ТОВ за ч.2 ст.205, ч.2 ст.28, ч.3 ст.209, ч.3 ст.29 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування органами прокуратури кримінального провадження було отримано додаткові матеріали, які містили ознаки вчинення злочинів за ч.2 ст. 110 КК України", - зазначили у прес-службі.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти