Патріотичний флешмоб "Україна-ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ!" на Майдані Незалежності у Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Патріотичний флешмоб "Україна-ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ!" на Майдані Незалежності у Києві

(21.11.2014)
21 листопада у Києві на Майдані Незалежності відбувся патріотичний флешмоб "Україна–ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ!". Учасники акції у першу річницю Революції Гідності живим ланцюгом сформували карту України на знак єдності та неподільності нашої країни та підтвердження її євроінтеграційного вибору.

Під час флешмобу кілька сотень людей "засвітили" мапу України за допомогою ліхтарів та мобільних телефонів по мірі того, як рік тому українці виходили на Майдани по всій країні. Наприкінці акції всередині карти учасники засвітили 12 зірок - як підтвердження євроінтеграційного шляху розвитку України.

"Мета цієї акції — показати, що Євромайдан дуже сильно об’єднав людей у нашому спільному прагненні до змін та реформ. Головний здобуток подій минулого року полягає в тому, що українці зрозуміли, що тільки разом ми можемо змінити нашу країну та зробити її сильнішою. Ми будемо й надалі проводити інформаційні акції та кампанії, щоб ще більше об’єднати суспільство навколо ідеї спільного забезпечення європейського майбутнього для України, адже саме така ідея має всі шанси стати "національною", консолідувати та примирити суспільство", — прокоментувала Любов Акуленко, координатор Інформаційної кампанії "Сильніші разом!".

Флешмоб відбувся в рамках офіційної програми Міністерства культури України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти