Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін отримав важкі травми в результаті ДТП - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін отримав важкі травми в результаті ДТП

(27.07.2015)
Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін серйозно постраждав у ДТП, яке сталося 26 липня, близько 20.00, на 320 км автодороги "Київ-Харків".

В результаті зіткнення автомобілів Toyota Camry і Nissan, голова КСУ, який у момент аварії знаходився на пасажирському сидінні Toyota Camry, отримав важкі травми і був доставлений в реанімацію Полтавської обласної лікарні. Станом на 27 липня Юрій Баулін перебуває у свідомості. Водій автомобіля Toyota Camry також поступив до реанімації Полтавської обласної лікарні з важкими травмами.

За словами в.о. головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарня ім.Скліфосовского Олександра Олійника, стан пацієнтів залишається важким, але стабільним, про транспортування до Києва найближчим часом не йдеться, постраждалі проходитимуть лікування в Полтаві.

Водій та один з пасажирів автомобіля Nissan загинули на місці, ще один пасажир - хлопчик 2003 р.н. - отримав травми, несумісні з життям, і вночі помер у реанімації. Четвертий пасажир автомобіля Nissan - дівчинка 2004 р.н., - у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Полтавської дитячої міської клінічної лікарні.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти