ДП «Інтелзахист" - учасник соціальної акції "Я купую справжнє! Я не купую підробок" в Києві, 3 вересня 2015 р. - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

ДП «Інтелзахист" - учасник соціальної акції "Я купую справжнє! Я не купую підробок" в Києві, 3 вересня 2015 р.

(03.09.2015)
ДП «Інтелзахист» взяв участь в акції по боротьбі з підробками та піратством в Україні.
3 вересня у столичному парку ім. Тараса Шевченка відбулася соціальна акція «Я купую справжнє! Я не купую підробок!», в рамках просвітницької кампанії «Дні боротьби з підробками та піратством в Україні».
Захід відбувся за підтримки Державної служби інтелектуальної власності України (ДСІВ), а серед учасників акції були представники Державного підприємства «Інтелзахист», основний напрямок діяльності якого є виявлення фактів порушення прав інтелектуальної власності, їх фіксування та подальший захист в досудовому порядку або суді. Також з привітальною промовою виступила співорганізатор акції, президент Українського альянсу по боротьбі з підробками та піратством (УАПП) Антоніна Пахаренко-Андерсон.

На думку директора ДП «Інтелзахист» Віктора Лещинського соціальні й просвітницькі заходи необхідні для ознайомлення суспільства з проблемою підробок. Підприємством проводиться значна інформаційна робота, як в столиці, так і по регіонам України.

«Ми не маємо права залишатися байдужими до проблеми піратської та контрафактної продукції, яка активно й агресивно заполонила не лише вітчизняний ринок, а й провідні економічно розвинені країни світу. Підроблена продукція зустрічається в кожній галузі. Громадськість, молодь, студенти, школярі повинні усвідомлювати, що підробки – навіть якими б «якісними» вони не були, зокрема, одяг, косметика, ліки, продукти харчування, можуть завдати значної шкоди здоров’ю людини. І боротьба з контрафактом, неприпустимість використання чи придбання підроблених товарів, захист свого права інтелектуальної власності стосується кожного з нас», – наголосив Віктор Лещинський.

Потужною платформою для обговорення питань порушення прав інтелектуальної власності стане Перший Всеукраїнський бізнес-форум ДП«Інтлезахист», присвячений захисту бренду та іміджу компаній, який відбудеться наприкінці вересня. Як зазначив ініціатор і організатор заходу Віктор Лещинський «Вибір саме такого тематичного спрямування форуму був зумовлений тим, що на сьогодні багато вітчизняних компаній потерпають від недобросовісних конкурентів чи споживачів, які завдають удару по доброму імені чи репутації компанії. Репутація, як відомо, будується роками, а руйнується за одну хвилину. Тому про це не можна мовчати. Ми будемо говорити, як можливо і як потрібно захищати право на свою інтелектуальної власності. Незабаром!»
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти