Презентація книги Віталія Скоцика «Як нам жити в епоху змін?» у Львові - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Презентація книги Віталія Скоцика «Як нам жити в епоху змін?» у Львові

(20.09.2016)
16 вересня 2016 року в рамках Львівського Форуму Видавців відбулася презентація книги голови Аграрної партії України Віталія Скоцика «Як нам жити в епоху змін?».

Книга Віталія Скоцика - це спроба пояснити, яке місце Україна повинна займати у світі, які унікальні ресурси та можливості вона має і яка стратегія приведе її до успіху. «Книжка, яку Ви тримаєте в руках, є спробою зорієнтуватися у вирі глобальних змін, а також накреслити стратегію розвитку України на найближчі десятиліття», - говорить про свій задум автор. Він переконаний: Україна має ресурси для того, аби прогодувати 500 мільйонів людей, і може стати гарантом продовольчої безпеки європейського континенту. Її місце – серед найбільш розвинених країн світу рівня Швейцарії, Канади, Німеччини, Австралії. Однак для цього їй треба чітко втілювати свою стратегію розвитку. Основи цієї стратегії викладені в цій книзі.

«Відштовхнувшись від конкурентних переваг, які дає агросектор, Україна в перспективі 20-30 років повинна перетворитися на високорозвинену інноваційну державу з диверсифікованою економікою. Рівень життя українців має дорівнювати показникам Німеччини, де середня зарплата складає 2000 євро. Так, для цього нашій економіці треба рости на 18% щороку. Але з нашими ресурсами навіть це можливо. За умови грамотного управління державою», - переконаний Віталій Скоцик.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти