У Києві провели Свято українського словника - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Києві провели Свято українського словника

(21.10.2016)
У п'ятницю, 21 жовтня, у Києві біля спеціалізованої книгарні «Словники України» відбувся громадський захід – Свято українського словника.

Організаторами 10-тої річниці Свята українського словника, виступили Посольство Bitcoin в Україні, Український мовно-інформаційний фонд Національної академії наук України, Словникова комісія Міністерства освіти і науки України та книгарня «Словники України».

Свято українського словника покликане популяризувати українську книжку, насамперед словники, які слугують фундаментом для поглибленого вивчення та використання мови й концентрованим джерелом знань. Адже серед книжкового надбання кожної цивілізованої нації словники посідають особливе місце, вони є свідченням духовного потенціалу народу, рівня розвитку його науки та культури.

У Святі українського словника взяли участь науковці, діячі літератури та культури, видавці, освітяни, студенти, школярі, представники іноземних установ і посольств в Україні.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти