Компанія FitCurves передала медичні інструменти відділенню пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії Національного Інституту рака - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Компанія FitCurves передала медичні інструменти відділенню пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії Національного Інституту рака

(22.11.2016)
21 листопада компанія FitCurves передала медичні інструменти відділенню пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії Національного Інституту рака, в рамках всеукраїнського руху боротьби з раком молочної залози.

Соціальний проект «Рожевий Жовтень» було ініційовано Асоціацією «Українські центри нових технологій здоров’я» та реалізовано компанією FitCurves, з метою інформування та допомоги українським жінкам у боротьбі із раком молочної залози (РМЗ).

В рамках всеукраїнського проекту «Здорова нація – сильна Україна», що проходить за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства молоді і спорту України, також за підтримки медичних клінік, протягом жовтня в понад 100 клубах FitCurves, у 22 містах України проходили акції, спрямовані на допомогу жінкам в обстеженні і лікуванні РМЗ.

Віолетта Шкуратова, керівник міжнародної мережі клубів FitCurves, озвучила статистику цих акцій: «Через спортивні клуби було проінформовано 53 тис. жінок про профілактику хвороби, пільгове обстеження пройшли 1200 жінок, на суму 430 тис.грн. В клубах FitCurves було подаровано 285 абонементів жінкам після РМЗ для відновлення, на суму 541 500 грн. Ми віримо, що проект стане щорічною доброю традицією!»

Ще одна мета «Рожевого Жовтня» - це збір коштів для цільової допомоги жінкам з РМЗ. На кінець проекту було зібрано 211 тис.грн., надано допомогу сімдесяти жінкам. А також були закуплені та передані хірургічні інструменти в Національний Інститут раку, у відділення пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії.

Ольга Лигирда, завідувач відділенням, хірург-онколог, мамолог Інституту раку, відмітила: «Щорічно у відділенні нашого Інституту ми оперуємо більше тисячі жінок (6-8 операцій на день). Мі щиро вдячні компанії FitCurves за допомогу у придбанні вельми необхідних хірургічних інструментів. Нажаль, хірургічне втручання найчастіше є невід’ємною складовою у лікуванні раку молочної залози у жінок. Тож якість операції напряму залежить, в тому числі, і від якості інструментів. – сказала лікарка, - Хотілося б звернутися до наших жінок, та заохотити їх своєчасно проходити медичні обстеження, не доводити лікування до оперативного втручання. Адже РМЗ, який виявлено на 1-2 стадіях виліковний повністю. Тож, любіть себе, дорогі жінки, цінуйте та бережіть своє здоров’я!» - зауважила Ольга Федорівна.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти